...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות תמרים נפלאותו--- אפרסקית.. 24/2/2011 14:11

העוגיות ממש נחטפות,[לשים שומר.............]
במיוחד שהמתכון הוא פרוה והן מתאימות לסיום ארוחה בשרית.
אם למישהי יצא פעם ללמוד אצל המורה המיתולוגית לבישול נאוה, שלימדה בויצ"ו בנתניה ובחדרה, אז היא מקור המתכון.
לבצק
חבילה ורבע מרגרינה בלי מלח
2 ביצים
חצי כוס סוכר
שקית סוכר וניל
שלש ורבע כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
ללוש בצק, בk של המיקסר לקרר אותו במקרר שעתים שלש. [הבצק נוח לעבודה].
אבל חשוב לקרר אותו.
לחלק את הבצק לארבעה חלקים. למרוח כל חלק בממרח תמרים , לגלגל לרולדה. לשים את הרולדות בתבנית משומנת.[אני השתמשתי בנייר אפיה]. בסכין מקומחת לחתוך לפרוסות, לאפות בחום בינוני עשרים דקות.
שהעוגיות קרות לבזוק אבקת סוכר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- אורית(ה)24/2/2011 06:52

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גבינה.ו--- לינדוש
24/2/2011 08:33
כיסוני בצק ממולאים בשר ובצלו--- גדולה  
24/2/2011 12:08
קריצת עיגולי הכיסניםו--- גדולה  
24/2/2011 12:11
מריחת הביצה לפני אפייהו--- גדולה  
24/2/2011 12:13
הכסנים בתבנית בהיכון...טרום אפייה-ו--- גדולה  
24/2/2011 12:15
צמד אפוי:ו--- גדולה  
24/2/2011 12:15
עוגיות תמרים נפלאותו--- אפרסקית.. « הודעה נוכחית
24/2/2011 14:11
צלי עוף ותפ"א ו--- אורית(ה)  
24/2/2011 17:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן