...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קלופס - כיכר בשר טחון, עם ביצים קשות ו--- פלפלית   23/2/2011 08:45


הקלופס בהגשה - כאן עם מחית דלעת ערמונים
תערובת הבשר

כ 600 גרם בשר טחון [אני מכינה מתערובת של 50:50 בקר והודו]
שליש צרור פטר'
1/3 צרור כוזברה
[את הירק אני מרסקת בעזרת הסטיק יחד עם פרוסות החלה]
2-3 בצלים קצוצים ומוזהבים
1 ביצה גודל XL
2 פרוסות חלה [משבוע שעבר] רטובות וסחוטות שמרוסקות עם הירק
בעזרת הסטיק
תבלינים מלח/פפריקה
1 כף תערובת תיבול לגריל עוף
1 כף פלפל אדום מתוק, גרוס גס

למילוי ביצים קשות קלופות.

מערבבת היטב את מרכיבי תערובת הבשר, עוטפת ומעבירה לקרור
לכמה שעות / לילה עדיף.

מרפדת תבנית כיכר בנייר אפיה , משמנת את הנייר
מכניסה כ שליש מתערובת הבשר לתבנית, ומזטחת.
מניחה את הביצים הקשות זו ליד זו, עם 1.5 ס"מ רווח, בין אחת לשניה
ממלאה את הרווחים בתערובת בשר, ואת יתרת התערובת מניחה למעלה ומהדקת בעדינות.
יוצקת כפית שמן ומורחת את פני התערובת,
מקפלת את שולי הנייר על תכולת התבנית [ מכל הצדדים]

מעבירה לאפיה בחום של 160 מעלות לשעה ורבע - בערך.
בודקת את מידת השיזוף של הכיכר,ואם היא בהירה לטעמי,
מפשילה את שולי הנייר, ומשחימה [רק במידת הצורך]

יש לחכות כחצי שעה - לפני הפריסה וההגשה.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי..............ו--- אורית(ה)23/2/2011 06:35

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קלופס - כיכר בשר טחון, עם ביצים קשות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
23/2/2011 08:45
קלופס - כיכר בשר טחון, עם ביצים קשות - לפני פריסה ו--- פלפלית  
23/2/2011 09:19
כדורי בשר ברוטב קישואים גזר ועגבניות ו--- פלפלית  
23/2/2011 09:05
סלקים ממולאיםו--- אורית(ה)  
23/2/2011 14:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן