...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות בניחוח תפוז ו--- אורית(ה)   22/2/2011 19:15

מרכיבים (40 מנות) / מתכון של סמדי ממאסטר שף.
----------------------
3 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
3 וחצי כוסות קמח
3 ביצים
4\3 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גרידת קליפת תפוז שלם - תוספת שלי (אורית)

אופן ההכנה
---------------
1. שמים בקערה את הביצים, הסוכר והשמן ומערבבים טוב טוב.
2. מוסיפים את הקמח, סוכר וניל ואבקת האפייה, ולשים עד לקבלת בצק אחיד במרקם נעים.
3. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומכסים את תבניות התנור בנייר אפייה.
4. לוקחים חתיכה מהבצק בגודל פקק של קולה, ויוצרים עוגייה. אפשרות אחת היא ליצור מהבצק נקניק על משטח העבודה, ואז לסגור אותו לעיגול (כמו בתמונה). אפשרות שנייה היא לגלגל את הבצק למקלות באורך 6 ס"מ ועובי ס"מ אחד. בכל מקרה, יש לזכור שהעוגיות תופחות באפייה.
5. מסדרים את העוגיות על נייר האפייה במרחק של ס"מ זו מזו, ואופים 15 דקות, או עד שצבען זהוב (זה יכול לקחת קצת יותר).
6. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להצטנן, אחרת הן יתפרקו. בוזקים אבקת סוכר ומאחסנים בקופסה אטומה.

**תוספת מומלצת - תוספת של גרידת תפוז לעיסת הבצק**(אורית)





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..............ו--- אורית(ה)22/2/2011 06:45

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם אפוי של שוקולד וריבת חלב/דנית קימלו--- הדר
22/2/2011 08:57
לניצול שאריות אטריות ביצים דקות - של מרקו--- פלפלית  
22/2/2011 13:15
ניצול שאריות אטריות ביצים דקות - למרק - החתך ו--- פלפלית  
22/2/2011 13:17
קציצות עוף אפויות ו--- אורית(ה)  
22/2/2011 17:13
עוגיות בניחוח תפוז ו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
22/2/2011 19:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן