...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוזים גבוההו--- אורית(ה) 13/2/2011 09:29

אני אופה אותה בסיר פלא (בבקה). היא יוצאת גבוהה, במרקם פוך וטעימה מאוד !!!
המקור: חברה רחל ק.

*בקערה גדולה לערבל:
--------------------------
6 חלבונים + 4\3 כוס סוכר

*בקערה קטנה יותר לערבל:
--------------------------------
6 חלמונים + 4\3 כוס סוכר (אפשר גם חצי כוס) - כדקה.
להוסיף:
1 כוס מיץ תפוזים
2\1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח תופח (כוס וחצי)
לערבל עד עיסה חלקה מגושים.

*בעזרת מטרפה ידנית להעביר (כל פעם קצת) את עיסת החלמונים לקצף החלבונים, ולקפל בעדינות שהקצף לא יישבר.

* לשמן היטב תבנית בבקה, לאפות בחום 180 מע' כ- 50 דק'.
אח"כ לתת לעוגה לנוח מס' דק' בתנור הפתוח ולהפוך על צלחת הגשה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..................ו--- אורית(ה)13/2/2011 06:55

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פילה סלמון על סלט עדשים ו--- אורית(ה)  
13/2/2011 08:08
עוגת תפוזים גבוההו--- אורית(ה) « הודעה נוכחית
13/2/2011 09:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן