...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ללחם אגוזים ושיבולת שועל ..ו--- לינדוש 9/2/2011 19:32

לחם שיבולת שועל ואגוזים.

קילו קמח .
2כפות שמרים יבשים .
כוס שיבולת שועל.
חצי כוס אגוזים .
כף מלח.
2כפות סוכר.
3כפות שמן זית.
1-2 כוסות מים פושרים.

אופן ההכנה:
-----------
להכניס את הקמח שיבולת שועל ואגוזים ושמרים לקערת המיקסר לערבל להוסיף את הסוכר והשמן וכוס מים ,
לערבל שוב אם צריך להוסיף עוד מים אז מוסיפים את היתר ללוש היטב עד לקבלת בצק נעים למגע .
לכסות במגבת לתפיחה כפולה.
אחרי זה לחמם את התנור לחום של 190 מעלות ...
ללוש שוב את הבצק להוציא את האויר לחלק את הבצק ל-2כדורים לרדד להכין כמו רולדה להניח על תבנית אפיה .
לתת שוב תפיחה ניתן למרוח ביצה ומעל שומשום ...או למרוח מעט שמן זית ולפזר מעט קמח מעל הבצק,
לאפות כ-35 דקות או עד שהלחמים מוכנים.

תודה ובתיאבון
ממני לינדוש.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............. ו--- פלפלית9/2/2011 07:08

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תבשיל בקר עם חצילים ועגבניותו--- פלפלית
9/2/2011 09:40
סקלופיני חזה עוף עם רוטב ירקות שורשו--- פלפלית
9/2/2011 09:44
מרק שלושה סוגי פטריות עם "שקדי מרק" ו--- פלפלית
9/2/2011 09:49
עוגיות שקדים וריבת תותו--- אורית(ה)  
9/2/2011 14:19
גומבוצ' - כופתאות גבינה הונגריות ו--- פלפלית
9/2/2011 17:32
כופתאות תפוחי אדמה עם משמשיםו--- פלפלית
9/2/2011 17:45
רולדת בצק ש.ק.מ משודרג במילוי פרג ו--- פלפלית  
9/2/2011 18:48
ללחם אגוזים ושיבולת שועל ..ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
9/2/2011 19:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן