...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת בצק ש.ק.מ משודרג במילוי פרג ו--- פלפלית   9/2/2011 18:48

רולדת בצק ש.ק.מ משודרג במילוי פרג / עצמי

הבצק

1 חב' [200] גרם מרגרינה או חמאה
350 גרם קמח תופח
1 גביע שמנת חמוצה או [ אש"ל/ שלי]

בצק ש.ק.מ משודרג - מוסיפים גם 1 חלמון.

ללוש את המצרכים, לעטוף ולהעביר לקרור לפחות לשעה שעתיים.
אפשר גם לאפסן בקרור לילה.

המילוי לכמות אחת של בצק ש.ק.מ משודרג

200 גרם פרג טחון
1.5 כוסות חלב
כ 3/4 כוס סוכר [מעט ת. וניל - לא חובה]
צימוקים בהירים אופצ'

ההכנה
מבשלים את הפרג הטחון בחלב על להבה נמוכה,
תוך ערבוב עד שיספגו את כל כמות החלב. [לערבב כל הזמן]
להזהר מלשרוף.

מוסיפים את הסוכר והצימוקים ומערבבים,
טועמים ומתאימים את המתיקות לטעם אישי.
מצננים לגמרי.

מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שוים מרדדים כל אחד לעלה
מפזרים על עלה הבצק המרודד מחצית מכמות המילוי,
ומשאירים ס"מ נטול מילוי מכל 4 הצדדים של עלה הבצק.
מגלגלים לגלילה.
חורצים חתכים לרוחב, רק בשכבת הבצק העליונה - לסימון -פרוסות
מורחים חלמון אופ' - לא חובה .

מניחים את הגלילות על תבנית מרופדת בנייר אפיה
אופים בחום בינוני [170 - 175 ] עד הזהבה.

כשמתקרר לגמרי
פורסים את הפרוסות מפדרים עם א. סוכר [לא חובה]
שומרים בכלי סגור.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............. ו--- פלפלית9/2/2011 07:08

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תבשיל בקר עם חצילים ועגבניותו--- פלפלית
9/2/2011 09:40
סקלופיני חזה עוף עם רוטב ירקות שורשו--- פלפלית
9/2/2011 09:44
מרק שלושה סוגי פטריות עם "שקדי מרק" ו--- פלפלית
9/2/2011 09:49
עוגיות שקדים וריבת תותו--- אורית(ה)  
9/2/2011 14:19
גומבוצ' - כופתאות גבינה הונגריות ו--- פלפלית
9/2/2011 17:32
כופתאות תפוחי אדמה עם משמשיםו--- פלפלית
9/2/2011 17:45
רולדת בצק ש.ק.מ משודרג במילוי פרג ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
9/2/2011 18:48
ללחם אגוזים ושיבולת שועל ..ו--- לינדוש
9/2/2011 19:32



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן