...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חיתוכיות פאדג’ שוקולד,חמאת בוטנים וקמח שקדיםו--- פלפלית   8/2/2011 11:16

בתמונה - קוביה בהגשה - שאחרי הפשרה
חיתוכיות פאדג' שוקולד, חמאת בוטנים וקמח שקדים

את המתכון קיבלתי [המקור לא ידוע לי]
שקיבלה מחברה שגם היא קיבלה מחברה ש... וכו'

שלב 1.

300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
150 גרם חמאה

להמיס ולערבב לתערובת אחידה

שלב 2.

5 ביצים בטמפ' הבית
1 כוס סוכר
3 כפות סוכר דמררה
1 כפית תמצית וניל איכותית

להקציף לקצף יציב

שלב 3

300 גרם קמח שקדים

מאחדים תערובות 1. 2. ו 3 בתנועות קיפול
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, [בגודל A4 ]
אופים בחום 170- - 180- מעלות כ 30 - 40 דקות.
מצננים מעט ועוברים לציפוי.

ציפוי

200 גרם שוקולד לבן
150 גרם חמאת בוטנים חלקה [חמאת בוטנים עם שברי בוטנים אופצ']
1/2 קרטון שמנת מתוקה [125 מ"ל]

ממיסים תוך חימום את המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה
מצננים מעט - עד דרגת פושר ומורחים על השכבה האפויה,
מעבירים למיצוק בפריזר למשך כשעה.

לפיזור
3-4 כפות א. קקאו איכותית

מפזרים בעזרת מסננת א. קקאו על פני המאפה,
חותכים לקוביות בגודל של 2.5 ס"מ - מאכסנים בכלי/ תבנית סגורה היטב
ומחזירים להקפאה.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- אורית(ה)8/2/2011 07:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חיתוכיות פאדג’ שוקולד,חמאת בוטנים וקמח שקדיםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
8/2/2011 11:16
חיתוכיות פאדג' שוקולד,חמאת בוטנים וקמח שקדים אחריו--- פלפלית  
8/2/2011 11:18
טורט גבוה ממולא קרם לימון קסםו--- מרילין23  
8/2/2011 11:24
פרוסה - מוקדשת לזהבה ו--- מרילין23  
8/2/2011 11:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן