...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטה ברוטב פטריות שי מג'י - עצמי ו--- פלפלית   7/2/2011 12:22


חצי חב' פסטה השתמשתי בפסטה מסולסלת
מבושלת לפי הוראות היצרן

הרוטב
2 בצלים בינוניים קצוצים גס
מעט מאוד שמן - כ 2 כפות
1 צרור/ מארז [50 גרם] פטריות שי מג'י לבנות
1 צרור / מארז [50 גרם] פטריות שי מג'י - חומות
**[ לפני הבישול, יש לחתוך את הבסיס של הפטריות - לצורך הפרדה
רק את הבסיס לא את "רגלי" הפטריות]
כרבע כוס יין לבן
כחצי מארז שמנת לבישול 15% שומן
מלח
פלפל לבן
פטר' יבשה
פלפל אדום מתוק - יבש, גרוס גס
קמצוץ פלפל אדום יבש חריף

ההכנה
מקפיצים את הבצל עד שיהיה שקוף,
מוסיפים את הפטריות - וממשיכים להקפיץ
מוסיפים את התבלינים היין והשמנת,
מכסים את המחבת במכסה ומבשלים בביעבוע עדין כ 10 דקות.

יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.

נפלא ... נפלא ... נפלא...



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- אורית(ה)7/2/2011 05:44

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קציצות בסטיל - מהמטבח הטריפוליטאיו--- אורית(ה)  
7/2/2011 08:40
מעורב ירושלמיו--- אורית(ה)  
7/2/2011 08:42
שפודי עוף טיקה / בני סיידאו--- מרילין23
7/2/2011 08:49
פסטלים תפוחי אדמה במילוי כבד קצוץ ו--- פלפלית
7/2/2011 09:48
פשטידת תפוחי אדמה ובשר טחון - פסטל ו--- פלפלית
7/2/2011 09:53
אופן ההכנהו--- shiri
8/2/2011 11:50
פסטה ברוטב פטריות שי מג'י - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
7/2/2011 12:22
פטריות שי-מג'י טריות - כאן בתמונת הפטריות הלבנות ו--- פלפלית  
7/2/2011 13:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן