...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בוואריה פסיפלורהו--- מרילין 21   14/1/2011 08:41

אז אחרי שסיפרתי לכם על בוואריה תותים והבוואירה מנגו, הנה הפסיפלורה הגיעה. אני לא אחזור ואספר כמה שהמרקם רך ונהדר והמוס עשיר בטעם נפלא
(-:


מצרכים לבסיס
ארבע חלבונים
ארבע חלמונים טרופים
חצי כוס סוכר
שלושת רבעי כוס קמח
שלושת רבעי כפית אבקת אפיה


מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקצף יציב
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה
מוסיפים לקצף את החלמונים ואת הקמח ומערבבים בעדינות
יוצקים לשתי תבניות בינוניות חד פעמיות מרופדות נייר אפיה
אופים עד שמזהיב ומצננים


מצרכים לקרם
ארבע מאות גרם פסילורה מסוננת עם כף זרעים
מאה גרם סוכר + רבע כוס מים
שש עשרה גרם ג'לטין + חצי כוס מים
שתי קופסאות (500 מ"ל סך הכל) שמנת מתוקה מוקצפת
אפשר גם ריץ' ואז להוריד 20 גר מהסוכר


שמים את הג'לטין במים, מערבבים ממתינים כ- 10 דקות
מכניסים לסיר את הסוכר והמים ומבשלים עד שהסוכר נמס. מכבים
מערבבים את מי הסוכר עם הפסיפלורה
מחממים בבן מרי את הג'לטין תוך ערבוב עד שהיא שוקפה ונוזלית
יוצקים תוך ערבוב את הג'לטין בתערובת הפסיפלורה
מקררים כ- חצי שעה עד שהתערובת קרה לגמרי
מערבבים את הקצפת בקיפוליות בתערבת הפסיפלורה ויוצקים חצי מהקרם לתוך אחת התבנית
מסדרים את הטורט השני מעל הקרם ויוצקים את היתר מעל
מקפיאים ששעתיים



מצרכים לציפוי
מאתיים גרם מיץ פסיפלורה עם מעט זרעים
רבע כוס מים + 4 כפות סוכר
שש גרם ג'לטין + רבע כוס מים


שמים בכלי קטן את הג'לטין עם המים מערבבים ושומרים בצד כחצי שעה
מחממים בסיר את הסוכר עם המים עד שהסוכר נמס
מערבבים את הפסיפלורה עם מי הסוכר
מחממים בבן מרי את הג'לטין עד שהוא נמס שקוף ונוזלי
מערבבים את הג'לטין עם הפסיפלורה
יוצקים על העוגה הקפואה, מיישרים מהר ומקפיאים


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .............. ו--- פלפלית14/1/2011 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קובה אורז - מתכון של יפניתו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:37
קובה אורז - מבפניםו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:37
קובה אורז, בשלב הקיבובו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:38
בוואריה פסיפלורהו--- מרילין 21   « הודעה נוכחית
14/1/2011 08:41
בוואריה במנה אישיתו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:46
עוגת תפוחי-עץ אושרת מלמד מאוכל חלבי טובה ו--- sarah pe
14/1/2011 09:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן