...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קובה אורז - מתכון של יפניתו--- מרילין 21   14/1/2011 08:37

מעטפת הקובה עשויה מאורז מבושל וחזה עוף טחון, המלית גדושה בבשר מטובל היטב וכל הכבודה מטוגנת עד שהיא פריכה. זה טעים טעים טעים

מצרכים לבצק - 40 קובות גדולות
ארבע כוסות אורז שטופים
שמונה כוסות מים
שתי פרוסות חזה עוף - טחונות
ביצה אחת
כוס וחצי קמח - ואפשר עוד חצי כוס אם צריך
חצי כפית כורכום
מלח ופלפל שחור

מצרכים למילוי
ארבע בצלים גודלים קצוצים
ארבע כפות שמן
שש מאוד גרם בשר טחון
כפית כורכום
כפית תבלין ראס אל חנות
חופן צנוברים קלוים
מלח ופלפל


הכנת המעטפת
מרתיחים בסיר גדול את המים עם מלח, מויספים את האורז ומבשלים על אש בינונית עד שנספגו כל המים
מעבירים לקערה גדולה ומצננים מעט
מוסיפים לקערה את חזה העוף הטחון, הביצה, הפלפל שחור והכורכום
מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד שהבצק כמעט ואינו דביק
בעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים 40 כדורים


הכנת המילוי
מטגנים את הבצלים בשמן עד להזהבה יפה
מוסיפים את הבשר הטחון, התבלינים והצנוברים, מערבבים ומטגנים עוד 10-7 דקות
מצננים


הכנת הקובות
עובדים עם קערת מים צמודה כדי להרטיב את הידיים מדי פעם - מקל על העבודה
במרכז כל כדור אורז צרים גומה ודוחסים לתוכו כף מהמלית
מגלגלים, משטחים בכף היד ומניחים על מגש עם נייר אפייה
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .............. ו--- פלפלית14/1/2011 07:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קובה אורז - מתכון של יפניתו--- מרילין 21   « הודעה נוכחית
14/1/2011 08:37
קובה אורז - מבפניםו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:37
קובה אורז, בשלב הקיבובו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:38
בוואריה פסיפלורהו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:41
בוואריה במנה אישיתו--- מרילין 21  
14/1/2011 08:46
עוגת תפוחי-עץ אושרת מלמד מאוכל חלבי טובה ו--- sarah pe
14/1/2011 09:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן