...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס נוגט עם פרורים/דנית קימלו--- הדר   13/1/2011 13:20

עוד אחד משלל הקינוחים במוסף 'שף' שהתמקד בקינוחים של 10 דקות....
לי לקח הרבה יותר זמן כי באמצע גיליתי שחסרה לי שמנת, היו לי הרבה שמנות 10% לבישול וקצת כאלו המיועדות להקצפה, אז טסתי למכולת.

הכמות מיועדת ל- 10 מנות בגביעי יין (הגביעים החדשים שלנו ע נ ק י י ם
לכן זה נראה בצילום כאילו הכמות קטנטנה)

לפירורים:
1 כוס קמח
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כף סוכר לפיזור

למוס:
1 מכל (350 גרם) קרם קקאו ואגוזי לוז (כמו נוטלה*)
2.5 מיכלי שמנת מתוקה


מתחילים מהפרורים:
מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו מעט.
שמים בקערה את הקמח והסוכר ומערבבים. מוסיפים את החמאה ומעבדים בידיים לפירורים.
מפזרים את הפירורים בתבנית, זורים עליהם את כף הסוכר ואופים כרבע שעה עד הזהבה.

המוס:
מעבדים במעבד מזון עם להב הפלדה את קרם האגוזים עם מכל שמנת אחד.
מקציפים את יתרת השמנת לקצפת יציבה.
מעבירים את קרם האגוזים לקערת הקצפת ומקפלים בתנועות עדינות.
מוזגים לגביעים עד מחצית גובהם, מפזרים פירורים ומזגים שכבת קרם נוספת.
מסיימים בשכבת פירורים נוספת.
נשמר מוכסה במקרר עד 3 ימים.

*אני השתמשתי בקרם הכי זול שיש בסופר, לא בנוטלה, ויצא מעדן



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- אורית(ה)13/1/2011 06:50

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות מרוקאיות של "סמדי בומבה" ממאסטר שףו--- אורית(ה)  
13/1/2011 07:13
מרק חומוס כתוםו--- ronitt
13/1/2011 11:09
מוס נוגט עם פרורים/דנית קימלו--- הדר   « הודעה נוכחית
13/1/2011 13:20
פשטידת גבינה ושמירו--- גדולה
13/1/2011 18:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן