...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תפוחי אדמה ממולאים אפויים ’כמו במדורה’ו--- הדר   3/1/2011 08:46

הוכן בהשראת הספר 'בישולי הדרך' המוקדש כולו לבישול בשטח.

כשהיינו ילדים, תמיד הכנו את המתכון הזה עם תפ"א וביצים כך שבסיום התקבל תפוח אדמה ממולא בביצה קשה. בספר מוצעים רעיונות לעוד מילויים
וזה נתן לי את ההשראה.

מסירים 'כיפה' מראש תפוח האדמה ושומרים אותה.
בעזרת סכין חד מרוקנים* את תפוח האדמה כך שנוצרת מעין כוס.
מכניסים ל'כוס' את המילוי ומכסים בכיפת תפוח האדמה.
מחזקים בעזרת קיסמים ועוטפים בנייר כסף.
אופים: במדורה, על תבנית בתוך תנור או כמו שאני עשיתי: בתוך סיר חרס בתנור.

המילוי שלי:
בצל מטוגן+קוביות גזר+פטרוזיליה קצוצה+קוביות פלפל צהוב+מעט פלפל חריף+תבלינים ומעט מעט שמן זית.

מילויים נוספים מהספר 'בישולי הדרך':
תערובת קבב
גבינה לאפייה (כנען או טיב טעם)+עירית+שום כתוש+מלח ופלפל שחור

* את מה שחופרים מתוח תפוח האדמה מומלץ להקפיץ במחבת עם בצל מטוגן, שום, מלח ופלפל ולנשנש


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ........... ו--- פלפלית3/1/2011 07:28

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תפוחי אדמה ממולאים אפויים ’כמו במדורה’ו--- הדר   « הודעה נוכחית
3/1/2011 08:46
בטטות עם ריחןו--- הדר  
3/1/2011 08:50



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן