...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

פרוסות חציל ממולא בשר - הדרכה בשלביםו--- פלפלית   2/1/2011 10:47

פרוסות חציל ממולא בשר - הדרכה בשלבים ע"פ רעיון של אהרוני
בתמונה - החצילים מוכנים - לפני ההגשה

לא מציינת כמויות

חצילים פרוסים לפרוסות אורך, להמליח ולהשאיר לניקוז
[השארתי לילה - על השיש]

*** במתכון שנתן אהרוני - יש לטגן את פרוסות החצילים
ואחר כך למלא. ויתרתי על הטיגון הראשוני

בשר טחון מתובל

הכנה
מניחים פרוסת אורך ופרוסת רוחב
שמים במרכז בשר טחון, מקפלים את שולי הפרוסות" לחבילה"

*** הכנתי קציצות והעברתי לחצי הקפאה.
הנחתי את הקציצה במרכז, קיפלתי את השולים,
פידרתי תערובת של פרורי לחם קמח ותבלינים,
טבלתי בביצה בלולה ולטיגון קצר מאוד - מכל הצדדים
רק לחיזוק.

הכנתי רוטב

מעט שמן,
בצל קצוץ, שיני שום פרוסות, ציר מרק והרבה ירק קצוץ
מעט מלח ופלפל לבן.

החצילים הוכנסו לרוטב, ונאפו בתנור כשעה וחצי בחום של 160 מעלות,
עם כיסוי.

הוגשו על שלולית נאה של טחינה .
אפשר לפזר צנוברים קלויים.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .............. ו--- פלפלית2/1/2011 08:07

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק ערמונים - השף יניב גור אריה ו--- פלפלית
2/1/2011 09:34
רוטב ערמונים ומרסלה - שף יניב גור אריה ו--- פלפלית
2/1/2011 09:36
קרם ערמונים ושוקולד לבן - שף יניב גור אריהו--- פלפלית
2/1/2011 09:45
טירמיסו מהיר בכוסות/דנית קימלו--- הדר  
2/1/2011 10:05
פרוסות חציל ממולא בשר - הדרכה בשלביםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
2/1/2011 10:47
פרוסות חציל ממולא בשר - השלב שלפני הטיגוןו--- פלפלית  
2/1/2011 10:56
פרוסות חציל ממולא בשר - ציפוי החצילים ו--- פלפלית  
2/1/2011 10:57
פרוסות חציל ממולא בשר - החצילים מטוגנים יכנסו לרוטב ו--- פלפלית  
2/1/2011 10:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן