...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טירמיסו מהיר בכוסות/דנית קימלו--- הדר   2/1/2011 10:05

במוסף שף הופיעו שלל קינוחים בעשר דקות - אני מתכוונת לבדוק את רובם

לטעמי זה לא לגמרי טירמיסו, אבל זה בהחלט קינוח שווה בכלום עבודה!


3 מיכלים (750 גרם) מסקרפונה או גבינת שמנת אחרת (30%)
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
1/3 כוס (80 מ"ל) אספרסו חזק או נס קפה מ- 2 כפות קפה ו -80 מ"ל מים, מצונן
200 גרם בישקוטים


שמים בקערת המערבל את הגבינה ואבקת הסוכר ומקציפים לקרם אחיד.
מוסיפים בהדרגה ותוך הקצפה את השמנת המתוקה ומקציפים לקרם אחיד וקליל. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים במזיגה איטית מחצית מכמות הקפה.

מניחים את הבישקוטים בצלחת ומטפטפים עליהם את יתרת הקפה. שוברים את הבישקוטים לשניים-שלושה חלקים כדי שאפשר יהיה להניחם בתחתית הכוסות.

מניחים 2-3 חתיכות בישקוטים בתחתית כל כוס ויוצקים מעל מחצית מקרם הגבינה. מניחיםם שכבת בישקוטים נוספת ומעליה את יתרת הקרם.

אפשר להגיש מיד ואפשר לשמור במקרר.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .............. ו--- פלפלית2/1/2011 08:07

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק ערמונים - השף יניב גור אריה ו--- פלפלית
2/1/2011 09:34
רוטב ערמונים ומרסלה - שף יניב גור אריה ו--- פלפלית
2/1/2011 09:36
קרם ערמונים ושוקולד לבן - שף יניב גור אריהו--- פלפלית
2/1/2011 09:45
טירמיסו מהיר בכוסות/דנית קימלו--- הדר   « הודעה נוכחית
2/1/2011 10:05
פרוסות חציל ממולא בשר - הדרכה בשלביםו--- פלפלית  
2/1/2011 10:47
פרוסות חציל ממולא בשר - השלב שלפני הטיגוןו--- פלפלית  
2/1/2011 10:56
פרוסות חציל ממולא בשר - ציפוי החצילים ו--- פלפלית  
2/1/2011 10:57
פרוסות חציל ממולא בשר - החצילים מטוגנים יכנסו לרוטב ו--- פלפלית  
2/1/2011 10:59



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן