...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בריוש עם שוקולד ציפסו--- מֳרילין   19/12/2010 12:24

בריוש עם שוקולד ציפס של חברתי ג’וג’ו

מצרכים
חמש מאוד חמישים גרם קמח - 550
כף שמרים יבשים - 1
חמש כפות סוכר - 5
שתי שקיות סוכר וניל - 2
ארבע חלמונים - 4
כפית מלח
מאתיים עשרים מ"ל חלב - 220 או מים
מאה גרם חמאה - 100 או מרגרינה חתוכה ל- 5 חתיכות
מאה עשרים וחמש גרם שוקולת צ'יפס - 125

הכנה
שמים את כל המצרכים בקערת המיקסר פרט לחמאה והשוקולד ולשים 10 דקות
מוסיים את החמאה, חתיכה אחר חתיכה - לשים 5 דקות בין כל הוספה
בסופו של דבר מתקבל בצק גמיש ולא דביק
מכסים ונותנים לתפוח עד להכפלת הנפח
מורידים את האוויר מן הבצק, משטיחים עם הידיים מכניסים את השוקולד ויוצרים כדור
מחלקים ל- 5 חלקים שווים ויוצרים מכל אחד מהם כדור
מסדרים את הכדורים בתבנית מלבנית ומתפיחים עד שעה או עד להכפלת הנפח
מברישים בחלמון ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל- 40 דקות


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית19/12/2010 07:00

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כרובית במעטפת, ברוטב בצל - עצמיו--- פלפלית  
19/12/2010 09:06
כרובית במעטפת, ברוטב בצל - אחרי טיגון לפני -ו--- פלפלית  
19/12/2010 09:07
כרובית במעטפת, ברוטב בצל -אחרי יציקת רוטב הבצלו--- פלפלית  
19/12/2010 09:11
בריוש עם שוקולד ציפסו--- מֳרילין   « הודעה נוכחית
19/12/2010 12:24
בריוש - פרוסו--- מֳרילין  
19/12/2010 12:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן