...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פילה סול בחמאה עם צלפים ושקדים ו--- ש מ נ י 16/12/2010 12:34

פילה סול מטוגן בחמאה עם צלפים, שקדים ופרוסות לימון

4 מנות

8 פילטים דג סול קפוא
1 כוס קמח רגיל
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
50 גר' חמאה
2 כפות שמן קנולה
1/4 כוס שקדים פרוסים
1/4 כוס צלפים מסוננים
1 לימון קטן, פרוס דק

מפשירים היטב את הדג
שמים את הקמח בתבנית קטנה, מתבלים במלח ובפלפל. טובלים את הדגים בתערובת,
מנערים את הקמח המיותר. מעבירים לצלחת. במחבת גדולה ממיסים 15 גר' חמאה וכף
שמן. מוסיפים ארבעה פילטים ומטגנים על להבה גבוהה, תוך הפיכת הדגים פעם אחת,
עד שיזהיבו ויהיו פריכים, כארבע דקות. מעבירים לצלחת, מכסים ברדיד אלומיניום
ומשהים במקום חם. ממשיכים להכין באותה צורה את יתרת הדגים. מוסיפים את שארית
החמאה והשקדים למחבת, מטגנים על להבה גבוהה תוך ערבוב, עד שהשקדים יזהיבו מעט,
כשתי דקות. מוסיפים את הצלפים ופרוסות הלימון וממשיכים לבשל עוד דקה, עד
שהלימון והצלפים יתחממו. יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים מיד.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי .......... ו--- פלפלית16/12/2010 06:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ערגליות מתוצרת בית - מתוק-נטו--- פלפלית
16/12/2010 06:45
פילה סול בחמאה עם צלפים ושקדים ו--- ש מ נ י « הודעה נוכחית
16/12/2010 12:34
חומיות (בראוניז) מילקיו--- הדר
16/12/2010 12:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן