...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות חמאה - סדנת הדרכה ו--- פלפלית   15/12/2010 09:40

עוגיות חמאה
מקור: - אדווה מפורום - ויינט אוכל
בתמונה הראשונה - העוגיות המוכנות.

חיפשתי מה לעשות עם חמאה מלוחה - שהצטברה אצלי - בעת המחסור
הזמני במוצר וזה מה שמצאתי בנט.

שינויים קלים שעשיתי בסוף המתכון - בכוכביות **.

המצרכים:
2 וחצי כוסות קמח
1כוס סוכר
חצי כפית סודה לשתיה
מערבבים.

מוסיפים 200 גר' חמאה מלוחה
(או חמאה רגילה + חצי כפית מלח)
ומעבדים לפירורים עד שכל החמאה ספוגה בשאר החומרים.

מוסיפים:
ביצה טרופה
וכפית תמצית וניל

ולשים מעט עד שהבצק אחיד - כמו בכל בצק פריך לא ללוש יותר מדי. מקררים חצי שעה.

מחממים תנור ל-160 מעלות. קורצים עיגולים קטנים לתבנית משומנת
משטחים באמצעות מזלג ושמים במקרר עד שהתנור חם. מכניסים לתנור -
מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים כ- 15 עד 25 דקות. צריך להקפיד שלא תשרפנה.

** אפיתי בחום של 165 מעלות.
** לא שימנתי את התבנית - אפיתי על נייר אפיה.
** הוספתי לבצק גרידת לימון
** למחצית מכמות העוגיות - "הצמדתי" סוכר דמררה.
** אפשר להצמיד שומשום/אגוזים/שקדים/ טחונים גס.
** לא להסיר את העוגיות מהתבנית - לפני קרור מוחלט


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
עוגיות חמאה - סדנת הדרכה ו--- פלפלית15/12/2010 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות חמאה - סדנת הדרכה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
15/12/2010 09:40
שלבי ההכנה - יצירת כדורי בצק - להניח בתבנית ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:42
עוגיות חמאה - לשטח כל כדור בצק בעזרת מזלג ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:44
עוגיות חמאה - עם ציפוי סוכר דמררה - לפני מעיכה עם ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:46
עוגיות חמאה - תחילת האפיה ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:48
עוגיות חמאה - ללא ציפוי - מצטננות לפני הסרה ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:50
עוגיות חמאה עם ציפוי סוכר דמררה - אחרי אפיהו--- פלפלית  
15/12/2010 09:52
עוגיות חמאה - עם ציפוי סוכר - ככה מועכים את כדוריו--- פלפלית  
15/12/2010 09:55
עוגיות חמאה - תקריב - לפתיחת התיאבון ו--- פלפלית  
15/12/2010 09:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן