...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דג מרוקאי לפי מתכון משפחתי[סבתא]ו--- זהבה ש   10/12/2010 00:21



אפשר בורי , מושט רצוי לוקוס ואפילו דג קרפיון גדול כדי שהעצמות יהיו גדולות


דגים,2-3 פלפל גמבה , פלפל חריף שלם , כמה פלפלים אדומים יבשים, 1 חבילה כוסברה[ אפשר פטרוזליה ], ראש שום קלוף והשניים שלמות, גזר
פפריקה מרוקאית חובה, כורכום ואבקת מרק עוף







אופן ההכנה

בסיר רחב ושטוח להניח את הגבעולים של הכוסברה,לחתוך את הגזרים לאורך ולחצי ולהניח בסיר
בקערה להניח את הדגים ולפזר מעליהם את התבליניםלערבבלהוסיף מעל לגזר
את הפלפל גמבה לחתוך ל-8 ולהוציא חרצנים ולהוסיף מעל לדגים.
את הפלפל היבש להשרות מעט זמן במים רותחים , לנקות גרגירים ולהוסיף לסיר.
ואת שני השום השלמות לפזר מעל, ואת הכוסברה הקצוצה.
בקערה שתיבלנו את הדג להוסיף מעט מים ולערבב עם התבלינים שנישארו בקערה לאחר תיבול הדג, ולשפוך מהצד של הסיר
כדי לא להוריד את התבלינים מהדג לבשל מעט עם מכסה סגור , לפתוח את המכסה ולבשל עד אשר המים מתאדים ונישאר רוטב סמיך
בתחילת ההכנות לבישול הדג להכין בצנצנת כמה כפות של פפריקה מרוקאית {לקנות במשקל לא בשקית בסופר היא מרה}
לערבב עם שמן והרבה שמן וכאשר הפלפל שוקע להוסיף לסיר כאשר הרוטב כבר סמיך ולבשל עוד עד אשר הדג נישאר { כמו שסבתא שלי אומרת} על השמן שלו








לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי .......... ו--- פלפלית9/12/2010 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לביבות אפויות - בטטה וחציל קלויו--- איה  
9/12/2010 15:09
פסטה ברוטב בטטותו--- הדר
9/12/2010 15:21
מרק כרוב של סבתא שלי -זהבה ו--- זהבה ש  
10/12/2010 00:13
דג מרוקאי לפי מתכון משפחתי[סבתא]ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
10/12/2010 00:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן