...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

Langos - לביבות הונגריות מבצק שמרים ותפוח"או--- ש מ נ י   24/11/2010 10:27

Langos- לביבות הונגריות מבצק תפוחי אדמה

לביבות אלו פופולריות מאד בכל רחבי הונגריה.
מוכרים אותן בדוכני רחוב בכל מקום.

150 גר' תפוחי אדמה, מומלץ אלה עם הקליפה הבהירה.
30 גר' שמרים
3 כפיות סוכר
400 סמ"ק חלב
400 גרם קמח
3-4 כפות שמן
מלח
שמן לטיגון עמוק

להגשה: שמנת חמוצה, שיני שום

לבשל תפוח"א עם הקליפה, במים רותחים, עד שמתרכך.
להמיס השמרים עם הסוכר ב-100 סמ"ק חלב פושר, להניח במקום חמים.
לקלף את תפוח"א, ולמעוך בעודם חמים.
מניחים הקמח בקערה, יוצרים במרכז "גבעת" הקמח מכתש ושופכים
לתוכו את השמרים/חלב. מוסיפים את תפוח"א המעוכים והשמן.
לשים את הקמח, תפוח"א והשמרים, תוך הוספה הדרגתית של
החלב הנותר ויוצרים בצק חלק.
בוזקים מעט קמח על הבצק, מכסים ומניחים לשעה במקום חמים, לתפיחה.
הבצק יכפיל את הנפח.
במחבת עמוקה, מחממים שמן לטיגון עמוק.
תולשים מהבצק שתפח, חתיכות, ומותחים עד ליצירת "פיתה",
מטגנים בשמן החם (לא מכסים בזמן הטיגון) עד שמזהיב, הופכים
ומזהיבים בצד השני.
מגישים חם.
כל סועד משפשף את הלביבה עם שן שום.
אוכלים עם שמנת חמוצה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............. ו--- פלפלית24/11/2010 06:55

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות - פרסות שמן זית ושקדים - דורעם גונטו--- פלפלית  
24/11/2010 08:28
Langos - לביבות הונגריות מבצק שמרים ותפוח"או--- ש מ נ י   « הודעה נוכחית
24/11/2010 10:27
רולדות בצק רב שימושי מופחת מרגרינהו--- גדולה
24/11/2010 12:33
בצק מתוק או מלוח ללא מרגרינה רב שימושיו--- גדולה
24/11/2010 12:37
סלט אבוקדוו--- גדולה
24/11/2010 14:57
קציצות בקר ברוטב כו לדגים מרוקאיםו--- זהבה ש   
25/11/2010 00:04
עוף עם רצועות של ירקות.ו--- זהבה ש
25/11/2010 00:15
עוף עם רצועות של ירקותו--- זהבה ש   
25/11/2010 00:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן