...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

Langos, לביבות הונגריות מבצק שמרים ותפוח"או--- ש מ נ י   24/11/2010 08:32

Langos- לביבות הונגריות מבצק תפוחי אדמה

לביבות אלו פופולריות מאד בכל רחבי הונגריה.
מוכרים אותן בדוכני רחוב בכל מקום.

150 גר' תפוחי אדמה, מומלץ אלה עם הקליפה הבהירה.
30 גר' שמרים
3 כפיות סוכר
400 סמ"ק חלב
400 גרם קמח
3-4 כפות שמן
מלח
שמן לטיגון עמוק

להגשה: שמנת חמוצה, שיני שום

לבשל תפוח"א עם הקליפה, במים רותחים, עד שמתרכך.
להמיס השמרים עם הסוכר ב-100 סמ"ק חלב פושר, להניח במקום חמים.
לקלף את תפוח"א, ולמעוך בעודם חמים.
מניחים הקמח בקערה, יוצרים במרכז "גבעת" הקמח מכתש ושופכים
לתוכו את השמרים/חלב. מוסיפים את תפוח"א המעוכים והשמן.
לשים את הקמח, תפוח"א והשמרים, תוך הוספה הדרגתית של
החלב הנותר ויוצרים בצק חלק.
בוזקים מעט קמח על הבצק, מכסים ומניחים לשעה במקום חמים, לתפיחה.
הבצק יכפיל את הנפח.
במחבת עמוקה, מחממים שמן לטיגון עמוק.
תולשים מהבצק שתפח, חתיכות, ומותחים עד ליצירת "פיתה",
מטגנים בשמן החם (לא מכסים בזמן הטיגון) עד שמזהיב, הופכים
ומזהיבים בצד השני.
מגישים חם.
כל סועד משפשף את הלביבה עם שן שום.
אוכלים עם שמנת חמוצה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - לביבות לחנוכה ו--- איה  7/12/2008 07:47

ריכוז מתכונים - לביבות לחנוכה




לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
לביבות תפוזים ו--- איה
7/12/2008 08:06
לביבות תפוחי אדמה בנוסח פרובנס ו--- איה
7/12/2008 08:10
לביבות בטטה עם ג'ינג'ר ו--- איה
7/12/2008 08:13
לביבות רוסיות ו--- איה
7/12/2008 08:16
לביבות הבטטה של אורנה ואלהו--- פלפלית
7/12/2008 08:17
לביבות קישואים - גולדי ועדי יריד האוכל ו--- פלפלית
7/12/2008 08:19
לביבות תרד ושקדים - דורעם גונטו--- פלפלית
7/12/2008 08:20
לביבות קישואים - בריאותו--- איה
7/12/2008 08:21
לביבות בצל - בניטה לנצר, על השולחן ו--- פלפלית
7/12/2008 08:21
לביבות תירס וזיתים ו--- איה
7/12/2008 08:23
לביבות גזר ודלעת - חנה גרשוני, הארץ ו--- פלפלית
7/12/2008 08:24
לביבות עדשים שחורות וכוסברה - דורעם גונטו--- פלפלית
7/12/2008 08:26
לביבות כרישהו--- איה
7/12/2008 08:27
לביבות חומוס - קייטרינג ליאורה קרן ו--- פלפלית
7/12/2008 08:27
לביבות פלפלים קלויים - השף מאיר רוזנברגו--- פלפלית
7/12/2008 08:29
לביבות כרוביתו--- איה
7/12/2008 08:29
לביבות תפוח"ע, גזר וקינמון - דנה שיין.ו--- פלפלית
7/12/2008 08:31
לביבות תפוחי עץ וצימוקים - מתוקו--- איה
7/12/2008 08:32
לביבות תירס - מוריהו--- פלפלית
7/12/2008 08:33
לביבות חצילים ופלפל אדום - שף גיא רודובסקיו--- פלפלית
7/12/2008 08:35
לביבות תפו'א ופירות יבשים עם קרם מסקרפונה ו--- איה
7/12/2008 08:37
לביבות תפוחי אדמה בנוסח שוויצרי [רושטי]ו--- פלפלית
7/12/2008 08:39
לביבות קישואים וגבינות צאן / בני סיידאו--- פלפלית
7/12/2008 08:40
לביבות גבינה של אמאו--- איה
7/12/2008 08:42
לביבות כרובית וגבינת קשקבל / בני סיידאו--- פלפלית
7/12/2008 08:42
לביבות ללא טיגון / איילת בן-יוסףו--- פלפלית
7/12/2008 08:43
לביבות חצילים קלויים ופטריות / בני סיידאו--- פלפלית
7/12/2008 08:45
לביבות (רוסטי) ברוטב שמנת ופטריות ו--- איה
7/12/2008 08:46
לביבות ירקות / קבועות אצלנוו--- --מרילין  
7/12/2008 08:50
לביבות גבינה וצימוקים עם שמנת ומרקחת תפוז ו--- איה
7/12/2008 08:51
לביבות גבינה רומניות (פאפאנאש)ו--- איה
7/12/2008 09:03
לביבות בננהו--- איה
7/12/2008 09:11
לביבות פרמזן קטנות ומהירות ו--- איה
7/12/2008 09:28
בצק בירה[לציפוי פרוסות ירקות ופירות]לטיגוןו--- פלפלית
7/12/2008 10:26
צבר מטוגן בבצק בירה - אלינוער רבין ו--- פלפלית
7/12/2008 10:28
לביבות חלת בצל בבצק בירה - שף דיוויד לוי ו--- פלפלית
7/12/2008 10:31
זלאבייה (לביבות בצק שמרים תימניות)גיל חובבו--- פלפלית
7/12/2008 18:25
לביבות כרובית - איילת לטוביץו--- פלפלית
7/12/2008 18:27
לביבות תפוחי אדמה - אלי לנדאוו--- פלפלית
7/12/2008 18:33
לביבות ירקות - פקורה - מגה מתכוניםו--- פלפלית
7/12/2008 18:34
לביבות צבעוניות - דנה - אתר "בישולים"ו--- פלפלית
7/12/2008 18:37
לביבות אורז ממולאות בגבינת רוקפור ואגוזיםו--- אלונה
8/12/2008 06:27
לביבות בטטה ותפוחי-עץו--- אלונה
8/12/2008 06:32
לביבות גבינה- zambiaו--- אלונה
8/12/2008 06:37
לביבות בצל הודיותו--- אלונה
8/12/2008 06:40
לביבות דלוריתו--- אלונה
8/12/2008 06:42
לביבות גבינה מתובלותו--- אלונה
8/12/2008 06:46
לביבות שקדיםו--- אלונה
8/12/2008 06:48
לביבות גזר ותפוחי עץ- איילת לטוביץו--- אלונה
8/12/2008 06:55
לטקעסו--- אלונה
8/12/2008 06:58
לביבות תירסו--- אלונה
8/12/2008 07:09
פאפאנאש- לביבות גבינה רומניות- שיגרוסו--- אלונה
8/12/2008 07:16
לביבות כרובית וקישואים ו--- יפנית  
8/12/2009 10:04
לביבות כרובית ו--- יפנית  
8/12/2009 10:06
לביבות ירק ו--- יפנית  
8/12/2009 10:09
לביבות גבינהו--- פלפלית  
23/11/2010 12:23
Langos, לביבות הונגריות מבצק שמרים ותפוח"או--- ש מ נ י   « הודעה נוכחית
24/11/2010 08:32
Burgonyas kremzli לביבות פירה תפוחי אדמהו--- ש מ נ י
5/12/2010 13:15
קרסה - חביתיות סולת לחנוכה - טליוןו--- פלפלית  
7/12/2010 15:17
סירניקי-לביבות גבינה ותפוחי עץ בניחוח רוסי ו--- שמני
2/12/2012 13:37
ערוק-לביבות תפוחי אדמה ובשר טחוןו--- שמני
2/12/2012 13:44
Rahmdalken-לביבות אוסטריות משמנת חמוצה ו--- שמני
2/12/2012 14:00
לביבות תפוחי עץ מבית סבתאו--- פנינהט  
2/12/2012 16:46
לביבות תירסו--- פנינהט  
2/12/2012 16:48
לביבות בטטה עם מטבל יוגורטו--- פנינהט  
2/12/2012 16:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן