...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כדורי בשר ברוטב המזרח הרחוק - עצמיו--- פלפלית   22/11/2010 11:27


חומרים לתערובת הבשר

3/4 קילו בשר צוואר בקר טחון
3 פרוסות חלה רטובה , סחוטה ומפוררת
2 ביצים
1 בצל גדול מגורר - מטוגן
1/2 צרור כוזברה טחונה דקדק
1כף גדושה שורש זנגביל מגורר
3 כפות רוטב צ'ילי חמוץ/מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף
1.5 כף רוטב סויה

לערבב חומרים ולהעביר מכוסה למקרר לספיגת טעמים.

החומרים לרוטב

1 בצל גדול קצוץ גס
שיני שום פרוסות - בנדיבות [שמתי שיני שום מראש שום]
3-4 כוסות ציר מרק [אפשר גם מא.מרק עוף/בקר]
2 כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
1 כף רוטב צ'לי חריף
2 סלסלות פטריות שמפניון פרוסות [אופ' פטריות שימורים]
1 כף שורש ג'ינג'ר מגורר
מעט שמן

ההכנה

יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את שיני השום הפרוסות, ומקפיצים לדקות ספורות.

מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים דקה שתיים נוספות.
יוצקים את ציר המרק, מערבבים ומוסיפים את יתרת המצרכים
ומביאים לרתיחה.

יוצרים כדורים מתערובת הבשר, ומניחים בזהירות את הכדורים
בעזרת כף, - זה ליד זה.

מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, ומבשלים כשעה ורבע
על להבה נמוכה - בביעבוע מתון. עם כיסוי חלקי.

טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם אורז/נודלס.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ...... ו--- פלפלית22/11/2010 07:54

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כדורי בשר ברוטב המזרח הרחוק - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
22/11/2010 11:27
פנקייק טבעוני ו--- אייקו  
23/11/2010 06:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן