...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות פרח ריבהו--- פלפלית   21/11/2010 11:32


עוגיות פרח ריבה - קארין גורן

מצרכים

חומרים ל-25 עוגיות סנדביץ’:
200 גרם חמאת תנובה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
2 כוסות גדושות (300 גרם) קמח
1/4 כפית מלח
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
1 צנצנת ריבת תותים חלקה, למילוי
*** השתמשתי בקונפ' מישמש מתוצרת עצמית - פלפלית
אבקת סוכר, לקישוט


אופן ההכנה

+ מחממים תנור ל-180 מעלות. מעבדים במעבד מזון קמח, מלח ואבקת סוכר. מוסיפים חמאה ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) לתערובת פירורית.

+ מעבירים לקערה ומוסיפים שמנת מתוקה. לשים רק עד שמתקבל בצק רך ואחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים למקרר להתייצבות.

+ מרדדים על נייר אפייה מקומח קלות לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות מרדדים וקורצים שוב. קורצים את המרכז ממחצית הפרחים. אפשר גם את השאריות האלה לרדד שוב ולקרוץ פרחים.

+ אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין. מפזרים אבקת סוכר בנדיבות מעל הפרחים עם החור במרכז. ממלאים את הפרחים השלמים בכפית ריבה. מרכיבים עוגיה עם אבקת סוכר (וחור) מעל כל תחתית עם ריבה לקבלת סנדביץ’. שומרים בשכבה אחת בכלי אטום בטמפרטורת החדר.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה21/11/2010 02:35
עוגיות פרח ריבהו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
21/11/2010 11:32
עוגיות פרח ריבה - קארין גורן - המגש/תבנית ו--- פלפלית  
21/11/2010 11:33
עוגיות פרח ריבה - במלוי שוקולדו--- פלפלית  
21/11/2010 11:36
סלט בורגול - מאת טייסט, רעננהו--- פלפלית
21/11/2010 15:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן