...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סינרולים (שבלולים) במילוי ירקות קלויים וגבינות ו--- פלפלית   14/11/2010 14:49

סינרולים (שבלולים) במילוי ירקות קלויים וגבינות
מקור: עצמי

הכנתי בצק שמרים ללחמניות, הירקות הקלויים שהצטננו להם
על השיש .... "הציתו" לי את האפשרות לשילוב.
זה יצא מוצלח - בהגזמה.

המצרכים

בצק שמרים - מכמות של חצי קילו קמח - לא כולל התוספים
כל בצק שמרים של חלה/לחמניות - יתאים

מתכונים - לחם ובצקים <~~~

המילוי

כ 80 גרם חמאה מרוככת - למריחה על הבצק המרודד
אופצ' - ל שמן זית.

פלפלים קלויים, קלופים, קצוצים גס מנוקזים היטב [השתמשתי ב 3 פלפלים]
תכולתו של 1 חציל קלוי - מנוקז *היטב* מנוזליו
3 שיני שום כתושות
250 גרם גבינת עיזים חצי קשה - מגוררת גס
3-4 כפות גבינה לבנה 9%
כ 8-10 יח' בצל ירוק קצוץ , לבן וירוק

מערבבים את כל המצרכים, ערבוב מתון

למריחה על הסינרולים
1 ביצה בלולה - למריחת הסינרולים

ההכנה

מחלקים את הבצק לשני חצאים
מרדדים כל חלק לעלה, מפזרים מערובת המילוי,ומגלגלים לרולדה.
פורסים לפרוסות , מניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה - עם רווחים
על צידה החתוך של כל פרוסה.
דוחפים את קצה עלה הסינרול, מתחת לסינרול.
מורחים בביצה בלולה, את פני החתך העליון וההיקף.
מכסים בניילון נצמד לתפיחה של לפני האפיה.

אופים בחום 180 מעלות - בתנור שחומם מראש, עד הזהבה יפה.
משך האפיה כ 30 דקות - פלוס/מינוס.

לא הוספתי מלח - גבינה העיזים המליחה לטעמי
את המילוי - מספיק . המלצה - לטעום ולהחליט


המחמאות ניתנו בנדיבות. לא נשאר פרור.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- אורית(ה)14/11/2010 06:28

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פאי רועים של ניקי בו--- זהבה ש   
14/11/2010 06:41
כרוב ממולא לפי מתכון של פותנהו--- זהבה ש   
14/11/2010 06:45
קראנץ חלבה לפי מיקי שמוו--- זהבה ש   
14/11/2010 06:48
סינרולים (שבלולים) במילוי ירקות קלויים וגבינות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
14/11/2010 14:49
סינרולים במילוי ירקות קלויים וגבינות - חלק מהכמות ו--- פלפלית  
14/11/2010 14:50
סינרולים במילוי ירקות קלויים וגבינות - לפני אפיהו--- פלפלית  
14/11/2010 14:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן