...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת בננה כפריתו--- הדר 11/11/2010 14:36

עוגת בננה כפרית
מתוך עיתון לאישה

המרכיבים לתבנית אינגליש קייק +תבנית בבקה אחת קטנה בקוטר 22 ס"מ :
2.5 כוסות סוכר
4 ביצים
1 כוס שמן תירס
600 גרם בננות מעוכות (כ- 5)
½ כפית תמצית וניל
150 מ"ל שמנת חמוצה
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כפיות סודה לשתייה
1 כפית אבקת קינמון טחון
1/8 כפית מלח
2 כוסות אגוזי פקאן גרוסים

לזיגוג :

200 גרם אבקת סוכר
1 כפית שמן
3 כפות מים

ההכנה:
1.מחממים את התנור לחום בינוני ומשמנים את התבניות.
2.שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח.מוסיפים,תוך כדי עבודת המערבל, את השמן, בזרם דק ואיטי. מפסיקים את פעולת המערבל. מוסיפים את הבננות, תמצית הווניל והשמנת, ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
3.מוסיפים לקערה את המרכיבים היבשים: הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ומל ומערבבים ידנית לעיסה אחידה. מוסיפים את האגוזים ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מעבירים לתבניות ואופים כ-50 דקות ע"פ שיטת הקיסם. מוציאים, מצננים ומחלצים מהתבנית.
4.אם רוצים, מכינים את הזיגוג. שמים את מרכיבי הזיגוג בקערה ומערבבים היטב עד שלא יהיו גושים. יוצקים על העוגה ומגישים




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- אורית(ה)11/11/2010 06:20

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת מוס ריבת חלב וקוקוסו--- אורית(ה)  
11/11/2010 09:12
קאפקייקס שוקולד עם קרם שוקולד ללא סוכרו--- הדר  
11/11/2010 12:05
עוגת בננה כפריתו--- הדר « הודעה נוכחית
11/11/2010 14:36
פשטידת במילוי תרד וגבינהו--- הדר  
11/11/2010 17:21
וכך חותכים את הבצק:ו--- הדר  
11/11/2010 17:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן