...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לזניה עם ירקות קלויים - עצמיו--- פלפלית   22/10/2010 07:44

לזניה עם ירקות קלויים.

מצרכים:
350 גרם איטריות שטוחות - חצי בישול במי מלח

רוטב עגבניות
1 קופ' עגבניות קלופות ברסק עגבניות.
לקצץ למחית עם הסטיק. להוסיף עוד כחצי כוס מים
6 שיני שום מעוכות
מעט מלח ופלפל לבן
1 כפית סוכר

להוסיף למחית העגבניות
חצי צרור פטר' קצוצה עם כף שמן זית בסטיק, למשחה

ירקות קלויים
2 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
לשמן עם 1 כפית שמן זית.

לקלות על מחבת פסים עד ריכוך קל

1 פלפל אדום/או כתום / או צהוב קלוי קלוף ומנוקה מגרעינים
לקצוץ קיצוץ גס.

אופ' להוסיף גם 1 פלפל חריף קלוי קלוף וקצוץ
ולערבב עם רוטב העגבניות

תערובת הגבינות
1 גבינת ריקוטה מחלב עיזים - 250 גרם
1 מיכל קוטג' 12%
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
2 ביצים
50 מ"ל שמנת לבישול 15%
שליש צרור פטר' קצוצה דקדק.
מעט מלח ופלפל לבן
חופן כ 3 כפות - זיתים ירוקים קצוצים

לפיזור בין השכבות
גבינה צהובה מגוררת כ 150 גרם לשתי השכבות [בכל שכבה כ 75 גרם]

ההכנה
לשמן תבנית - להניח/לפזר חצי מכמות האטריות,
לצקת עם כף, מחצית מכמות תערובת הגבינות,
עליהן לפזר - שוב בעזרת כף, מחצית מרוטב העגבניות
על רוטב העגבניות מחצית מכמות הגבינה המגוררת.

מניחים/מפזרים בזהירות את המחצית השניה של האיטריות,עליהן, מחצית שניה של תערובת הגבינות
ומחצית שניה של רוטב העגבניות
מסיימים בפיזור מחצית שניה של הגבינה המגוררת.

מכסים בעטיף נייר כסף

אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות,
כ 30 40 דקות.

אני משאירה את הנייר עד תום האפיה,
כדי למנוע ייבוש והשחמת הגבינה.

משאירים להתמצקות - כחצי שעה ל פני הפריסה.

לחימום מחממים בחום מתון כ 50 מעלות. **** לא לחמם במיקרו !!!!


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי.................ו--- אורית(ה)22/10/2010 06:31

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כדורי בשר ברוטב עגבניות - עצמיו--- פלפלית  
22/10/2010 07:33
לזניה עם ירקות קלויים - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
22/10/2010 07:44
לזניה בשרית מאת: מנהל האתר,cooks ו--- זהבה ש  
22/10/2010 08:37
כבדי עוף מוקפצים ברכז רימוניםו--- אורית(ה)  
22/10/2010 12:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן