...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טרבדוס – מתכון מבית אמא - המתכוןו--- אספרגוס   25/8/2010 14:06

טרבדוס – מתכון מבית אמא

מצרכים
1 כוס שמן
½ כוס מים
2-3 כפות סוכר
מעט קנמון
קמח עד ליצירת בצק נעים לעבודה
(הבצק שמן מאד – לא להיבהל כך זה צריך להיות)

מילוי
200 ג' אגוזים
כפית קנמון
כף סוכר

סירופ
1 כוס מים
1 כוס סוכר
4-5 כפות מיץ לימון
2 כפות דבש

אופן ההכנה
להכניס את כל חמרי הבצק לקערה וללוש עד ליצירת כדור בצק רק ונוח לעבודה.
לחלק את הבצק לכדורים קטנים מוכנים למילוי (אני מכינה אותם קטנים – יוצאים לי כ-50 כדורים)

לערבב את חמרי המילוי

לקחת עיגול בצק לשטח על כף היד לעגול דק
לשים כפית מילוי ולסגור לגליל,
לסדר את כל הגלילים בתבנית על נייר אפייה, אפשר להניח אותם קרובים אחד לשני
הם לא תופחים.
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות או עד שזהוב

בינתיים מרתיחים את חומרי הסירופ כ-5 דקות
כשהטרבדוס אפויים להכניס כל פעם כ-10 יחידות לסירופ הרותח ולהשאיר כ-2 דקות בתוך הסיר
להוציא לתבנית וכך לחזור ולבשל את כל העוגיות.
את הסירופ שנשאר שופכים על כל העוגיות.
מדי פעם מחליפים את העליונים בתחתונים כדי שכולם יקבלו סירופ.

בתיאבון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
סדנא - טרבדוס מבית אמא - של אספרגוס ו--- איה25/8/2010 13:56
טרבדוס – מתכון מבית אמא - המתכוןו--- אספרגוס   « הודעה נוכחית
25/8/2010 14:06
תחילת העבודה - ערבוב הנוזליםו--- אספרגוס  
25/8/2010 14:07
שלב שני - מוסיפים את הקמחו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:07
שלב שלישי - מכינים את עיגולי הבצקו--- אספרגוס  
25/8/2010 14:11
שלב רביעי - פתיחת עיגולי הטרבדוסו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:19
מוסיפים את המילויו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:21
מגלגלים את כל הטרבדוס ומסדרים בתבנית אפייהו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:24
והנה הטרבדוס האפוייםו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:25
כל הטרבדוס נכנסו לתבנית ו--- אספרגוס...  
25/8/2010 14:29
כל הזכויות [למתכון והתמונות]שמורות לאספרגוס ולמטבחו--- פלפלית
25/8/2010 14:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן