...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קובה פטטה במלית צמחונית- כרוב ובצל-ו--- איה ו.   29/7/2010 08:32



קובה פטטה במלית צמחונית- פעם ראשונה שאני מכינה את הקובה הזו....איזה הצלחה כבירה, וגם לא מסובך בכלל!!!!

כמות 30 קובות בינוניות

מעטפת: 10 תפ"א בינוניים קלופים מבושלים , מסוננים היטב ומעוכים לפירה
להוסיף מעט בהרט עירקי, פלפל, מלח, פפריקה מתוקה, 4 כפות קמח תפ"א וכף אבקת מרק עוף

לערבב היטב ולתת לנוח. אני הכנסתי להתמצקות במקרר.


מלית: חצי כרוב גדול ושני בצלים לבנים גדולים קצוצים דק במג'ימיקס.
לאדות במחבת עם מעט שמן זית, להוסיף צנוברים וצימוקים ולתבל בקינמון, זנגוויל, מלח, פלפל לבן, מעט בהרט עירקי.(המלית טעימה גם ככה, כתוספת....)- לתת להצטנן לטמפרטורת החדר.

להכין את הקובות עם ידיים משומנות ומעט רטובות. זה פשוט מאוד , לא נדבק ולא נקרע. להניח על גבי משטח ועליו נייר אפייה. אחר כך המשטח הזה והקובות עליו- נכנסים למקרר.

מהכמות הזו התקבלו לי 30 קובות.

אחרי שהכנתי אותן, לפני הטיגון- הכנסתי למקרר לשעה לקירור.

טיגון: 3 ביצים בלולות עם פפריקה מתוקה מעט מלח ופלפל שחור
פירורילחם עדינים

לטבול כל קובה בביצה ופירורי לחם
לטגן עד הזהבה יפה
להניח על נייר סופג

אחרי שהתקררו מעט איפסנתי במקרר
אנחנו אוהבעים אותן קרות מהמקרר
עם סלט ירקות קטן ליד, ועם קיצ'רי.

תודה לסבתא שלי רוזה ז"ל , על ההשראה והזכרונות היפים מהמטבח שלה...זה מה שגרם לי להסתער אתמול על הכנת הקובות...


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
קובה פטטה במלית צמחונית - סדנת הדרכה של איה ו. ו--- איה29/7/2010 05:59
קובה פטטה במלית צמחונית- כרוב ובצל-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
29/7/2010 08:32
- מעטפת התפ"א לקובה-ו--- איה ו.  
29/7/2010 08:33
מלית כרוב, בצל, צנובר וצימוקים- לקובהו--- איה ו.  
29/7/2010 08:34
קובות מוכנות, אחרי קירור, לפני טיגון-ו--- איה ו.  
29/7/2010 08:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן