...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כדורי בשר ברוטב עגבניות - עצמי ו--- פלפלית   26/7/2010 09:24


כדורי בשר ברוטב עגבניות
בתמונה - המנה בהגשה


המצרכים לתערובת הבשר [הכמויות מתיחסות לכמות שהכנתי]

1 קילו בשר צוואר בקר טחון
חצי צרור פטר' טחון דק [אפשר עם הסטיק]
חצי צרור כוזברה טחון דק [" ...... "....]
2 בצלים גדולים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן + שמן הטיגון
2 כפות קטשופ
1 כף רסק עגבניות [ממיכל במשקל 260 גרם]
3 ביצים
6 פרוסות חלה [דקות] שהושרו במים , ונסחטו.
מלח, פלפל לבן, פפריקה מתוקה

מערבבים את כל המצרכים תערובת הומוגנית,
מכסים ומשאירים בקרור לכמה שעות, לאיחוד טעמים.

לרוטב

3 בצלים פרוסים לסהרונים
שיני שום פרוסות מראש שום
חצי צרור פטר' קצוץ גס
חצי צרור כוזברה קצוץ גס
מלח, פלפל לבן, פפריקה אדומה
1 כף מחוקה א. מרק בטעם עוף
קופ' רסק העגבניות פחות הכף שהוספנו לתערובת הבשר.
2-3 כפות קטשופ.
כ 6 כוסות מים או ציר מרק

ההכנה

מאדים/מטגנים את הבצל במעט שמן - עד שקיפות.
מוסיפים את שיני השום הפרוס
מערבבים במשך דקה שתיים
מוסיפים את שאר המצרכים, ומערבבים על להבה בינונית .
מוסיפים נוזלים/ציר מרק, מערבבים ומביאים לרתיחה.

יוצרים כדורים מתערובת הבשר, ומחליקים לסיר המבעבע.
כשהביעבוע נחלש/נפסק - עוצרים ומחכים להמשך הרתיחה,
רק אז, ממשיכים להוסיף כדורים.

חשוב להשתמש בסיר רחב, שיכיל את כדורי הבשר
בשכבה אחת.

מבשלים על להבה נמוכה - בביעבוע מתון - עם מכסה,
כחצי שעה, מסירים את המכסה וממשיכים בבישול עוד כחצי שעה.
טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- אורית(ה)26/7/2010 06:42

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כדורי בשר ברוטב עגבניות - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
26/7/2010 09:24
כדורי בשר ברוטב עגבניות - בסיום הבישול ו--- פלפלית  
26/7/2010 09:25
עוגת בצק פריך במילוי פונט'ש וקצףו--- גדולה  
26/7/2010 13:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן