...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבד עוף ברכז רימונים, סויה ודבשו--- עדי6381   17/7/2010 11:00



מצרכים:
חצי קילו כבד עוף, מנוקה מלכלוכים וחתוך לאונות
2 בצלים (השתמשתי באחד סגול ואחד לבן)
4-5 שיני שום פרוסות
2 פטריות שמפניון גדולות חתוכות לשמיניות
פטריית פורטבלו אחת גדולה (לא חייבים...)

לרוטב:
שלוש כפות רוטב סויה או טריאקי לא מתוק (השתמשתי בקיקומן)
שלוש כפות רכז רימונים
שלוש כפות דבש
מלח ופלפל

הכנה:
מטגנים בצלים עד ריכוך והזהבה.
מוסיפים פטריות ומערבבים קלות.
מוסיפים כבדים ומערבבים. נותנים להם לנוח במחבת על אש בינונית כ-4 דקות. לאחר מכן הופכים אותם ומניחים להם שוב למשך כשלוש דקות. מערבבים ומוודאים ששינו צבע מכל הצדדים... (אפשר לצלות את הכבדים קודם לכן בנפרד ואז מדלגים על השלב הזה, פשוט מוסיפים אותם לבצל ולפטריות ומוסיפים את הרוטב).
בזמן שהכבדים נחים במחבת מכינים את הרוטב. בצלוחית קטנה מערבבים סויה או טריאקי לא מתוק + רכז רימונים + דבש. מוסיפים לרוטב מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב למחבת ומערבבים לציפוי של כל הכבדים והבצל.
מנמיכים אש לעוד 2-3 דקות...ומוכן.

ממליצה להגיש על פירה תפוחי אדמה או בטטות ולשפוך מהרוטב מסביב...




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום שבת .......ו--- אורית(ה)17/7/2010 07:39

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
כבד עוף ברכז רימונים, סויה ודבשו--- עדי6381   « הודעה נוכחית
17/7/2010 11:00
-גזר של מיקי שמו....טעימה ומומלצתו--- לינדוש
17/7/2010 21:24



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן