...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

חציל ממולא בשר - עצמיו--- פלפלית   20/6/2010 10:16


הכמויות,, ל 4 מנות
מחציל בלאדי גדול - שנשאר "מיותם" - בתמונה - המנה בהגשה

חציל גדול חצוי, מרוקן חלקית.
[יש להשאיר בשר חציל בעובי של כ 3 ס"מ]
ממליחים את החציל, ומשאירים להזעה.
את בשר החציל שהוצא, קוצצים וממליחים קלות, להזעה.

המילוי

חצי קילו בשר טחון [בכל הרכב שאוהבים]
1 בצל גדול מגורר - עם הנוזלים
בשר החציל הקצוץ
פטר' קצוצה
תבלינים [לפי טעם אישי]

מצע האפיה

1 כף שמן
2 בצלים גדולים פרוסים
פרוסות עגבניה לפיזור על המילוי
ירק קצוץ


להגשה
טחינה מתובלת היטב.

ההכנה

מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את החצילים
יוצקים 1 כף שמן בתבנית ומפזרים את הבצל הפרוס
מניחים את החציל על מצע הבצל ומניחים על המילוי פרוסות עגבניה.
אין צורך להוסיף נוזלים החציל נאפה, בנוזלי הבצל

אופים כשהתבנית מכוסה כ שעה ורבע, בחום של 170 מעלות.
מסירים את הכיסוי,להשחמה כ רבע שעה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .............. ו--- פלפלית20/6/2010 07:45

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חציל ממולא בשר - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
20/6/2010 10:16
חציל ממולא בשר - לפני אפיהו--- פלפלית  
20/6/2010 10:18
חציל ממולא בשר - אחרי האפיהו--- פלפלית  
20/6/2010 10:19
בצק לפיצה של הלורד ו--- עדי6381
20/6/2010 20:21



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן