...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גבינה - תוצרת בית ו--- פלפלית   13/4/2010 14:18

המצרכים

שאריות של כל הגבינות הרכות שהיו במקרר
[אצלי היו 2 קופ' - 1/2 קילו - של גבינה 9% לא מלאות]
1 קופ' גבינה [250 גרם ]5%
הוספתי לזה
1 גביע שלי 5%
1 גביע שמנת של פעם

ערבבתי והעברתי לחיתול שנתלה מעל הכיור לטפטוף,
במשך כ 8 שעות.

העברתי את התכולה לקערה
הוספתי מעט מלח ו 100 גרם חמאה מומסת

תבלינים

מלח, עשבים, פפריקה מתוקה , תבלין גרוס של 4 פלפלים

למחצית מהכמות, הוספתי שום מעושן ופלפל אדום גרוס גס.

ריפדתי את קופ' הגבינה [הרחוצות היטב] בנילון נצמד,
והעברתי את תערובות הגבינה ל 2 המיכלים, למיצוק.

יצאה גבינה נהדרת - הנה מחצית אחת - בתמונה

כדי להעשיר ולגוון את הגבינה אפשר להוסיף:

תוספת של גבינת עיזים רכה / למריחה, תתן עוד טעם - נהדר
שמנת לבישול / או שמנת להקצפה,
יוגורט עיזים /יוגורט כבשים - בקיצור האפשרויות רבות.
חשוב לנקז טוב את הנוזלים, ואחר כך להוסיף תיבול ותוספים.

גם לצפות את גושי /כדורי הגבינה.

אופציה : מותנה בצורת ובתנאי ההגשה
לזרזף קצת שמן זית איכותי.

תוספים:

עגבניות יבשות קצוצות
אגוזי מלך/שקדים - גרוסים
גבינות קשות מגוררות
ועוד .. ועוד .... לפי טעם אישי

ציפוי:

אגוזי מלך/שקדים - גרוסים
עשבים יבשים
שומשום לבן/שחור
קצח
פלפל שחור גרוס גס
זעתר
גבינה קשה מגוררת
ועוד .... ועוד ... כיד הדמיון והטעם.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- איה13/4/2010 06:26
מוס שוקולד וקליפות הדריםו--- איה
13/4/2010 07:19
קובניות עם גיווניםו--- מרילין-  
13/4/2010 09:21
פותחים את הבצק עם הידיים ומורחים מרגרינה / חמאה / ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:23
מגלגלים לנקניק ארוך ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:24
עושים קשרו--- מרילין-  
13/4/2010 09:25
גבינה - תוצרת בית ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/4/2010 14:18
גבינה - תוצרת בית - מיכלי הגבינה כ"א בטעם קצת אחרו--- פלפלית  
13/4/2010 14:20
סלט תפוחי אדמה עם ביצים ופטריותו--- שומית
13/4/2010 16:25
עוגת פרגו--- שומית
13/4/2010 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן