...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קובניות עם גיווניםו--- מרילין-   13/4/2010 09:21

קובניות חמות שיוצאות מהתנור, בדרך כלל מוגשות לארוחת ערב או בבוקר של יום חופש
אני נוהגת להגיש אותן עם גבינה לבנה סלט ירקות ומני ביצים
~
אני מדלגת על התיאור של הריחות שמתפשתים בבית בזמן שהן בתנור..ורק אספר שבדרך מופלאה כל בני הבית מתקבצים סביב סביב בחוסר סבלנות ומכריזים בידענות "זה מוכן כבר! תוציאי מתנור"
~
גיוונים: במקום למרוח מעט חמאה או
מרגרינה לפני הגילגול אפשר
למרוח מעט שמן זית או שמן מצנצנת עגבניות מיובשות
למרוח מעט חמאה ולפזר גבינה צהובה או בולגרית
למרוח שמן זית ולהוסיף עשבי תיבול טריים או יבשים
למרוח ממרח זיתים או ממרח עגבניות
וכולה וכולה


מצרכים
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
חצי כפית קצח
מים: 300 מ"ל
~
בנוסף: חמאה או מרגרינה מומסת - כ- 100 גרם

הכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים
מוסיפים את המים ולשים 10 דקות
משמנים את פני הבצק במעט שמן ומתפיחים עד להכפלת הנפח
בשלב זה אפשר לשמור במקרר לילה כאשר הבצק מכוסה
לשים פעם נוספת, מחלקים לכ- 10 פיסות
ולשים כל פיסה בנפרד מספר דקות
נותנים לנוח כ- חצי שעה
~
לוקחים כדורי בצק, פותחים אותו למלבן ביד או בעזרת מערוך
משמנים במעט חמאה או מרגרינה ומגלגלים לנקניק
יצרים קשר ומסדרים בתבנית מלבנית בינונית מרופדת נייר אפיה
מתפיחים עד שהם הכפילו את נפחם
אופים בחום של 180 עד שהם מקבלים צבע יפה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי................ו--- איה13/4/2010 06:26
מוס שוקולד וקליפות הדריםו--- איה
13/4/2010 07:19
קובניות עם גיווניםו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
13/4/2010 09:21
פותחים את הבצק עם הידיים ומורחים מרגרינה / חמאה / ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:23
מגלגלים לנקניק ארוך ו--- מרילין-  
13/4/2010 09:24
עושים קשרו--- מרילין-  
13/4/2010 09:25
גבינה - תוצרת בית ו--- פלפלית  
13/4/2010 14:18
גבינה - תוצרת בית - מיכלי הגבינה כ"א בטעם קצת אחרו--- פלפלית  
13/4/2010 14:20
סלט תפוחי אדמה עם ביצים ופטריותו--- שומית
13/4/2010 16:25
עוגת פרגו--- שומית
13/4/2010 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן