...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פונדו חלמון בפלפל קלוי ו--- פלפלית   17/3/2010 14:26

מתכון לפונדו חלמון בפלפל קלוי - "דרך האוכל"
כשר, כשר לפסח, חלבי, קל מאוד

***הוספתי למנה "זר" עגבניות מיני - צלויות בגריל - פלפלית.
*** השתמשתי בשמנת לבישול 15%
*** הוספתי לבלילת השמנת 1 שן כתושה של שום
*** הוספתי לבלילה עשבים ותבלין- תערובת 4 פלפלים.

בתמונה פונדו חלמון בפלפל כתום - בהגשה

פינוק אמיתי לאנשים (כמוני), שחושבים שהחלבון בביצת עין הוא טרחה מיותרת בדרך לחלמון הנוזלי...

החומרים ל-6 מנות:

3 פלפלים אדומים גדולים
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
100 גר' גבינת אמנטל, מגוררת
6 חלמונים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
להגשה:

גבינת פרמז'ן, מגוררת

אופן ההכנה:
חוצים את הפלפלים לרוחבם מבלי להסיר את הגבעולים. חוצים גם אותם, ומנקים היטב מזרעים ומקרומים לבנים.
מסדרים את סירות הפלפלים בתבנית. מערבבים את השמנת והגבינה וממלאים בתערובת כל מחצית פלפל עד למחצית הגובה.
מחליקים בעדינות חלמון למרכז כל סירה. מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס על כל מנה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות, לפי דרגת העשייה הרצויה של החלמונים. מפזרים את גבינת הפרמז'ן מעל ומגישים.
טיפ: כדאי לבחור בפלפלים בעלי חתך מרובע על מנת שיעמדו באופן יציב.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה17/3/2010 05:54
חלה מקמח מלא / שימריתו--- איה  
17/3/2010 06:24
פלוט (באגט דק) חיטה מלאה בציפוי גרעיני דלעתו--- איה  
17/3/2010 06:28
לחם בריאות עם קמח מלא ואגוזים / שימריתו--- איה  
17/3/2010 06:32
פונדו חלמון בפלפל קלוי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
17/3/2010 14:26
פונדו חלמון בפלפל אדום - בהגשה ו--- פלפלית  
17/3/2010 14:28
הכנת הפלפלים למילוי ו--- פלפלית  
17/3/2010 14:29
פונדו חלמון בפלפל קלוי - לפני אפיהו--- פלפלית  
17/3/2010 14:31
פונדו חלמון בפלפל קלוי - אחרי האפיהו--- פלפלית  
17/3/2010 14:32
"זר" עגבניות מיני - לפני צליהו--- פלפלית  
17/3/2010 14:36
"זר" עגבניות מיני - אחרי צליהו--- פלפלית  
17/3/2010 14:37



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן