...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בולט טוניסאי ו--- לינדוש   21/1/2010 13:41

בולט טוניסאי

החומרים :
חצי קילו בשר טחון (250 גרם חזה עוף 250 גרם בשר בקר)
בצל גדול קצוץ בפומפיה.
זר של פיטרוזיליה רק עלים.
ביצה.
2 פרוסות לחם שרוי במים.
תבלינים...פלפל שחור. כמון. אבקת מרק. תבלין לקציצות .

העטיפה של תפוחי-אדמה.
5יחידות של תפ"א גדולים מקולפים .לפזר מעל כף מלח בכדי שיתרכחו.

לציפוי.
קערה עם קמח רגיל בקערה שניה 2 ביצים טרופות.

להכין את העיסה של הבשר ולהניח בצד.
לחתוך בצורת מעטפת את התפוחי-האדמה לשטוף במים ולהניח על מסננת.

לקחת מהעיסה של הבשר כדורים בגודל של פינגפונג, לעטוף את הבשר על התפוחים לגלגל בקמח ואחרי זה בביצה לטגן בשמן עמוק בשני הצדדים
ואחרי זה להכניס אותם לסיר גדול .
לפזר מעל הבולט כף אבקת מרק למלא מים עד כיסוי הבולט לבשל בערך כרבע שעה ולא יותר.

מגישים עם קוסקוס.
בתיאבון ולבריאות.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
סדנת בולט טוניסאי - של לינדוש ו--- איה21/1/2010 13:32

לינדוש - עורכת קטיירינג בשרי או חלבי לארועים עד 50 איש
לפרטים והזמנות כנסו
לאתר של לינדוש

בנוסף לינדוש מעבירה סדנאות בעיצוב עוגות ועוגיות לחינה
פרטים על הסדנאות באתר של לינדוש

בתיאבון


סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
בולט טוניסאי ו--- לינדוש   « הודעה נוכחית
21/1/2010 13:41
שלב 1 - קוצצים את הפיטרוזיליה והבצל ו--- לינדוש  
21/1/2010 13:49
שלב 2 - משרים את הלחם.ו--- לינדוש  
21/1/2010 13:50
שלב 3 - מכינים את עיסת הבשרו--- לינדוש  
21/1/2010 13:51
שלב 4 - חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בצורת מעטפתו--- לינדוש  
21/1/2010 13:51
שלב 5 - מכינים את הקמח והביצים הטרופותו--- לינדוש  
21/1/2010 13:53
שלב 6 - ממלאים את התפוחי-אדמה בבשרו--- לינדוש  
21/1/2010 13:54
שלב 7 - מגלגלים בקמחו--- לינדוש  
21/1/2010 13:54
שלב 8 - מגלגלים בביצה הטרופהו--- לינדוש  
21/1/2010 13:55
שלב 9 - מטגנים את הבולט בשמן עמוק בשני הצדדיםו--- לינדוש  
21/1/2010 13:56
שלב 10 - מבשלים את הבולטו--- לינדוש  
21/1/2010 13:58
שלב 11 - הבולט בהגשהו--- לינדוש  
21/1/2010 13:58



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן