...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

דלעת ערמונים במילוי קוסקוס וירקות ו--- פלפלית   12/1/2010 07:36

דלעת ערמונים במילוי קוסקוס וירקות
מקור - עצמי
בתמונה - מנה בהגשה

המצרכים

קוסקוס אינסטנט [השתמשתי בקוסקוס ישראלי - עבה]
להכין לפי הוראות היצרן.
לתערובת הקוסקוס הוספתי ירק קצוץ ובצל קצוץ מוזהב קלות ותבליני טעם.

*** בשלב הכנת הקוסקוס, ניתן להוסיף
בצל קצוץ או מטוגן קלות/ ירק קצוץ / חמוציות / צימוקים ועוד....
לפי טעם אישי.

בטטה חתוכה לקוביות קטנות
בצל קצוץ
עשבי תיבול ותבליני טעם
** אופציה ירקות נוספים קצוצים לקוביות קטנות - לפי טעם אישי
גזר, קישוא ועוד....

הכנסתי למחבת טפלון עם מעט מאוד שמן,
את קוביות הבטטה, הזהבתי קלות, הוספתי בצל קצוץ
כיסיתי במכסה, עד לריכוך הבצל והבטטה, וסגרתי להבה.
שמרתי את הנוזלים
[למחבת זו כדאי להוסיף ירקות נוספים קצוצים לריכוך
אם רוצים בתוספת ירקות .]

דלעות ערמונים - כל דלעת 2 מנות
מכניסים את הדלעות *בשלמות * לשקית קוקי - גודל ענק,
מחוררים מעט, את השקית, סוגרים עם הסוגרן ואופים בחום 180-190 מעלות כשעה ורבע.

פותחים את השקית ומשאירים את הדלעות עד לצינון.
לאחר שהצטננו, חוצים אותן.

בחתך רוחב, תישמר להן צורת הזיגזג שבהיקף,
בחתך אורך, תתקבל צורת "סירה".
מנקים את התוך - גרעינים וסיבים,
הקליפה בשלב הזה נפרדת מבשר הדלעת - וקל לסלק אותה.
משמנים את הדלעות ומתבלים - לפי טעם אישי.

הרכבת המנה

ממלאים כל חצי דלעת בקוסקוס, יוצקים מעל ומסביב
את הירקות המרוככים [מהמחבת] והנוזלים.
מעבירים לכלים אישיים ומגישים.

ניתן להכין מראש, לכסות ולשמור במקרר
ולחמם בסמוך להגשה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה12/1/2010 04:34
דלעת ערמונים במילוי קוסקוס וירקות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
12/1/2010 07:36
חצאי דלעת ערמונים - לאחר אפיה וקילוף, מתובלים ו--- פלפלית  
12/1/2010 07:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן