...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מקרון קפה ושוקולד לבן- שלב 1- טרום אפייהו--- איה ו.   17/12/2009 13:52

מיקי שמו- המיטב- מקרון קפה ושוקלד לבן (בסוגריים הערות שלי)
+ מצ"ב קישור לטיפים של שירלי נמש מ"מתוקים שלי"

חומרים ל – 60 עוגיות:

5 חלבונים בטמפרטורת החדר (175 גר` חלבונים לפי שירלי נמש )

70 גר` (1/3 כוס) סוכר

380 גר` (3 כוסות + 2 כפות) אבקת סוכר

250 גר` שקדים טחונים

1 כפית גדושה אבקת נס קפה (שמתי 4 לפי שירלי נמש)



למלית:

120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה

200 גר` שוקולד לבן קצוץ

1 כפית אבקת נס קפה



ההכנה:

1. מקציפים חלבונים עם סוכר במיקסר במהירות גבוהה כ – 3 דקות, עד לקבלת קצף רך.

2. מערבבים בקערה את יתרת החומרים, מנפים לתוך הקצף ומקפלים בעדינות בעזרת מרית.

3. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר עגול וחלק בקוטר של ס"מ אחד, ומזלפים עיגולים קטנים בקוטר 3 ס"מ על תבניות מרופדות בנייר אפייה. משהים בטמפ` החדר כשעה - כדי לקבל בגמר האפייה קליפה קשיחה ומבריקה-.

4. מחממים תנור ל 160 מעלות.

5. נוגעים עם האצבע בעוגיות ואם האצבע לא נדבקת הן מוכנות לאפייה.

6. אופים כ 15 דקות, עד שהעוגיות קשות מבחוץ ורכות מבפנים. מצננים היטב.

7. למלית – מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה,
יוצקים על השוקולד והקפה ומערבבים לתערובת חלקה.
מצננים כ שעה במקרר (ציננתי 3 שעות, לפי שירלי נמש) מעבירים לשק זילוף עם צנטר בקוטר 1 ס"מ.

8. מרכיבים את המקרונים:
הופכים מחצית מהעוגיות ומזלפים עליהן מהמלית ,מכסים בעוגיות הנותרות ומצמידים בעדינות.

9. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 5 ימים או במקרר עד 10 ימים.


קישורים נילווים :
הערות הארות וטיפים של שירלי נמש



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה17/12/2009 06:35
סופגניות דלעת / פפריקהו--- איה
17/12/2009 07:40
בומבולוני - סופגניות איטלקיות / אלי לנדאוו--- איה
17/12/2009 07:48
וריאציה על הבומבוליני מבית מדרשו של לנדאוו--- שמני
17/12/2009 09:14
לחמא בעג'ון ו--- עדי 6381  
17/12/2009 12:33
ספינג' לפי יפנית- שלב 1- הבצק אחרי 4 תפיחותו--- איה ו.  
17/12/2009 13:36
ספינג' מיטגןו--- איה ו.  
17/12/2009 13:36
ספינג מוכן בסוכר וניל וקינמוןו--- איה ו.  
17/12/2009 13:37
ספינג' בדבשו--- איה ו.  
17/12/2009 13:38
בהגשה, שני סוגי הספינג'....ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:38
ספינג' אפוי- גירסה אפוייה לבצק של יפנית-ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:45
עוד ספינג' אפוי- זיגגתי בדבש מומס מיד בתום ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:46
הביס שבתוך הספינג' שנאפה....טעים!!ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:47
פונטעשקס של סבתא שליו--- איה ו.  
17/12/2009 13:40
מקרון קפה ושוקולד לבן- שלב 1- טרום אפייהו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
17/12/2009 13:52
מקרונים- שלב 2-אחרי אפייה 15 דקות 160 מעלותו--- איה ו.  
17/12/2009 13:53
מקרון אפוי שלב 2- מקרוב קרוב...ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:54
מקרון קפה במלית פיסטוק- מוצר מוגמר-ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:57
מקרון קפה ושוקולד לבן...יאמי....ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:58
מקרון קפה ושוקולד לבן- מדגמנים מגדל...ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:58
מקרונים ארוזים.....+ מסקנות והערות שלי :ו--- איה ו.  
17/12/2009 14:00
מלח ירוק/סהר רפאלו--- תמר
17/12/2009 20:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן