...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק פלפלים קלויים בשני צבעים ו--- פלפלית   8/11/2009 09:07

מרק פלפלים קלויים בשני צבעים
מקור: - עצמי

בתמונה המנה בהגשה - בהמשך, שלבי ההכנה
לציר המרק

ירקות שורש - ועלים
2 פראסות פרוסות
2 גזרים
2 שורש פטרוזיליה
1 שורש בינוני - של סלרי
1 בצל
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוזברה
3 גבעולי סלרי אמריקאי

מים, מלח ופלפל לבן

להגשה
מעט שמנת חמוצה/ להקצפה
פטר' קצוצה, או בצלית קצוצה
טפטופי שמן זית


מבשלים עד לריכוך מלא של הירקות ... כ שעה ורבע

8 פלפלים אדומים - קלויים קלופים ונקיים מגרעינים - ללא מגע מים
8 פלפלים כתומים - ..."......"......" .........." ..... - ......."......

2 ראשי שום אפויים בקליפתם.

לשמור את הפלפלים המנוקים,בכלי איכסון - כל צבע בנפרד.
אפשר להכין יום/יומיים לפני הכנת/הרכבת המרק.
לשמור את הנוזלים שהם מגירים לאחר הניקוי

ההכנה

מבשלים את ציר המרק, עד ריכוך ומסננים את הירק,הגזר והשורשים.
משאירים את הבצל ואת פרוסות הפרסה מוסיפים את תכולת ראשי השום האפוי וטוחנים עם מוט הסטיק.

מעבירים את הפלפלים ל 2 כלים נפרדים.

מתחילים להוסיף מנוזלי ציר המרק, תוך כדי הפעלת מוט הסטיק,
עד לקבלת מירקם רצוי. [לא דליל מידי ולא סמיך מידי.]

טועמים ... מתבלים - במידת הצורך - במלח פלפל לבן, שום כתוש
מעט ממתיק/סוכר ומיץ לימון.

בהגשה
מוזגים מרק מצבע אחד,לצלחת
מוזגים למרכז הצלחת מרק מהצבע השני
מוסיפים "קישוטים" ומגישים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מרק פלפלים קלויים בשני צבעים ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית8/11/2009 09:07

מרק פלפלים קלויים בשני צבעים
מקור: - עצמי

בתמונה המנה בהגשה - בהמשך, שלבי ההכנה
לציר המרק

ירקות שורש - ועלים
2 פראסות פרוסות
2 גזרים
2 שורש פטרוזיליה
1 שורש בינוני - של סלרי
1 בצל
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוזברה
3 גבעולי סלרי אמריקאי

מים, מלח ופלפל לבן

להגשה
מעט שמנת חמוצה/ להקצפה
פטר' קצוצה, או בצלית קצוצה
טפטופי שמן זית


מבשלים עד לריכוך מלא של הירקות ... כ שעה ורבע

8 פלפלים אדומים - קלויים קלופים ונקיים מגרעינים - ללא מגע מים
8 פלפלים כתומים - ..."......"......" .........." ..... - ......."......

2 ראשי שום אפויים בקליפתם.

לשמור את הפלפלים המנוקים,בכלי איכסון - כל צבע בנפרד.
אפשר להכין יום/יומיים לפני הכנת/הרכבת המרק.
לשמור את הנוזלים שהם מגירים לאחר הניקוי

ההכנה

מבשלים את ציר המרק, עד ריכוך ומסננים את הירק,הגזר והשורשים.
משאירים את הבצל ואת פרוסות הפרסה מוסיפים את תכולת ראשי השום האפוי וטוחנים עם מוט הסטיק.

מעבירים את הפלפלים ל 2 כלים נפרדים.

מתחילים להוסיף מנוזלי ציר המרק, תוך כדי הפעלת מוט הסטיק,
עד לקבלת מירקם רצוי. [לא דליל מידי ולא סמיך מידי.]

טועמים ... מתבלים - במידת הצורך - במלח פלפל לבן, שום כתוש
מעט ממתיק/סוכר ומיץ לימון.

בהגשה
מוזגים מרק מצבע אחד,לצלחת
מוזגים למרכז הצלחת מרק מהצבע השני
מוסיפים "קישוטים" ומגישים.




לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ציר מרק [לפני סינון וריסוק] ירקות - מוכןו--- פלפלית  
8/11/2009 09:10
מרק פלפלים אדומים קלויים - מוכןו--- פלפלית  
8/11/2009 09:12
מרק פלפלים כתומים קלויים - מוכןו--- פלפלית  
8/11/2009 09:14



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן