...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס במלוי גבינותו--- פלפלית   8/11/2009 08:01



בתמונה, המנה בהגשה

[**** עם שנויים והתאמות לטעמנו
בהרכב המילוי, בהכנת ובגלגול החביתיות, בהרכב הרוטב ובתיבול
לא פיזרתי גבינה מעל ... במקום זה,
הגשתי עם רוטב שמנת לבישול. פלפלית]


מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס

מניקוטי / מתכון מתוך ספר "The Sopranos Family Cookbook”

זה הולך נפלא עם יין אדום בצד או סלט חסה טרי.
וטעים גם כמה ימים אחרי

לחביתיות:

1 כוס קמח
1 כוס מים
3 ביצים גדולות
קורט מלח
1 כף שמן

למילוי:

900 גרם גבינת ריקוטה
115 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לפיסות קטנות
1 כוס גבינת פרמז'ן או פיקורינו מגורדת
1 ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
פלפל שחור גרוס

לרוטב מרינרה:

6 עגבניות טריות או קופסת עגבניות משומרות
3 שיני שום כתושות
שמן זית
כמה גבעולי בזיליקום (לא חייבים, אפשר גם אורגנו).



מכינים את בלילת החביתיות:
מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המים, הביצים, המלח והשמן עד שכל הגושים נפרדים והתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

בינתיים מכינים את הרוטב ואת המילוי:
הרוטב:
חותכים את העגבניות לריבועים קטנים, מחממים מעט שמן בסיר קטן, מטגנים את השום עד שיזהיב ומוסיפים את העגבניות. מערבבים, מביאים לרתיחה ואז מעבירים לאש קטנה ומבשלים עד שמתקבל רוטב. מוסיפים את הבזיליקום או האורגנו.

המילוי:
מערבבים בקערה את הריקוטה, חתיכות המוצרלה, ½ כוס פרמזן, הביצה, הפטרוזיליה המלח והפלפל. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה. שומרים במקרר.

החביתיות:
מוציאים את הבלילה מהמקרר ומערבבים אותה היטב. מחממים מעט שמן על מחבת טפלון ובעזרת מצקת לוקחים כמות מהבלילה ושופכים על המחבת, מסובבים את המחבת עד שנוצרת שכבה אחידה ואת יתר הבלילה מחזירים לקערה.

מטגנים מצד אחד כשתי דקות והופכים בעזרת מזלג ובעזרת האצבעות. מדגנים עוד כחצי דקה נוספת את הצד השני. מעבירים לצלחת רחבה ומניחים מעלה נייר אפייה או ניילון נצמד כדי למנוע את הידבקות החביתיות אלו לאלו. חוזרים על התהליך ומקפידים לערבב את הבלילה מדי פעם. נוצרות כ8-9 חביתיות.

שופכים שליש מהרוטב על תבנית פיירקס מרובעת. לוקחים כל חביתית, מניחים את המילוי בחלק הקדמי שלה מגלגלים ומניחים בתנית. יוצרים שורה של גלילי חביתיות וריקוטה ומעליהם שופכים את כל יתרת הרוטב.

מפזרים מלמעלה ½ כוס פרמז'ן (או פיקורינו) ומכניסים לתנור למשך 40 דקות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה8/11/2009 03:54
עוגיות שוקולד צ'יפסו--- איה
8/11/2009 04:06
עוגת שוקולד בחושה ו--- איה
8/11/2009 04:10
מרק תפוחי אדמה ופטריותו--- איה
8/11/2009 04:17
מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס במלוי גבינותו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
8/11/2009 08:01
מיניקוטי - מאפה קנלוני/בלינצ’עס - שלב א’ - הכנת העליםו--- פלפלית  
8/11/2009 08:05
מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס-שלב ב'-תערובת המילויו--- פלפלית  
8/11/2009 08:08
מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס - הרוטב מוכןו--- פלפלית  
8/11/2009 08:10
מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס - סידור התבנית ו--- פלפלית  
8/11/2009 08:11
מיניקוטי/מאפה קנלוני/בלינצ'עס -התבנית מוכנה לאפיהו--- פלפלית  
8/11/2009 08:13
חמין קופתה ו--- etty
8/11/2009 15:01
כדורי שוקולד כעוגת שוקולד עם ציפוי ו--- etty
8/11/2009 15:08
סליחה תיקון - 100 גרם חמאהו--- etty
8/11/2009 15:10
טארט שוקולד ו--- chant  
8/11/2009 17:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן