...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות שבלול, בטעם פיצה - עצמיו--- פלפלית   29/10/2009 09:20



בתמונה - עוגית פיצה מוכנה


המצרכים לבצק

200 גרם חמאה מלוחה מרוככת
3.5 כוסות קמח
1 שקית א. אפיה
2 ביצים - גודל L
מעט מלח - כדאי לטעום

תוספות - למחצית מכמות הבצק

לבצק הלבן
זעתר טרי קצוץ דקדק - בנדיבות

לבצק האדום
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות


ההכנה

1. מערבבים את חומרי הבצק

2. מחלקים לשני חלקים שוים [נעזרתי במשקל הביתי]

3. למחצית אחת מוסיפים את הזעתר הטרי - וומאחדים עם הבצק

4. למחצית השניה מוסיפים את ממרח העגבניות - ומאחדים עם הבצק

משטחים כל מחצית על נייר אפיה,כדאי לסמן את שטח הנייר כדי לקבל
משטח זהה בשני ניירות האפיה. מניחים אותם [עם הנייר, אחד על השני - מכסים ומעבירים למקרר
עד שהבצק מתמצק היטב]

כשהבצק מתמצק, מסירים את נייר האפיה מאחד העלים,
מניחים אוותו על העלה השני, ומגלגלים את שניהם ביחד, לרולדה.
מעבירים לפריזר, לשעה .
מוציאים , פורסים לפרוסות של כ 4 מ"מ, ואופים בחום גבוה כ 12 - 15 דקות.
אולי יהיה צורך בהוספת עוד דקה שתיים לאפיה, - כל תנור והביצועים שלו.

לצנן את העוגיות ורק אז, להסיר אותן ולהעביר לאיכסון - בכלי אטום.

לשים לב - העוגיות עדינות מאוד
.בהמשך ... הדגמת השלבים בתמונות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה29/10/2009 04:16
ריבועי קפה, שקדים ושוקולד לבן/דנית קימלו--- הדר
29/10/2009 07:22
עוגיות שבלול, בטעם פיצה - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
29/10/2009 09:20
העוגיות לאחר האפיה. כדאי להניח ברווחים - הן תופחותו--- פלפלית  
29/10/2009 09:21
העלה האדום - על נייר האפיהו--- פלפלית  
29/10/2009 09:22
העלה הלבן - על נייר האפיהו--- פלפלית  
29/10/2009 09:23
העלים - לאחר שהתמצקו בקרור - מונחים, אחד על השניו--- פלפלית  
29/10/2009 09:25
שני העלים מגולגלים לרולדה - מייד יעטפו ויעברו ו--- פלפלית  
29/10/2009 09:26
עוגיות שבלול בטעם פיצה, לפני האפיה - ו--- פלפלית  
29/10/2009 09:28
חביתיות גבינה אפויות ברוטבו--- גדולה
29/10/2009 11:10
"קישקע" לצ'ולנטו--- גדולה
29/10/2009 11:32
כדורי גבינה בציפוי קוקוסו--- סיגלוש  
29/10/2009 13:17
קציצות לקוסקוס ברוטב צהובו--- איה ו.  
29/10/2009 21:27
מרק קוסקוס צמחוניו--- איה ו.  
29/10/2009 21:30
עוגת שוקולד (עם בירה) איריתו--- איה ו.  
29/10/2009 22:04
קוסקוס אמיתי מהיר+ טיפ המג'ימיקסו--- איה ו.  
29/10/2009 22:09



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן