...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת ו--- פלפלית   20/10/2009 12:28


אלתור שלי - בהשראת קציצות תפו"א - של איה ו

בתמונה - המנה בהגשה
בהמשך שלבי ההכנה

המצרכים

3 בטטות בינוניות - מינוס חתוכות לקוביות של כ 1X1 ס"מ
2 ביצים גודל L
250 גרם גבינת עיזים חצי קשה, חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות קמח


לרוטב שמנת
1 מיכל של שמנת לבישול 10%
תיבול: לפי טעם אישי /אצלי 1 קובית קנור פטרוזיליה ושום

תבלינים
לפי טעם אישי.

ההכנה

מבשלים את קוביות הבטטה עם מים ומעט א. מרק
עד ריכוך קל. לא יותר כדי שלא יהפכו למחית.
מנקזים את המים ומקררים, מיד את התכולה.
[הכנסתי את סיר הבישול לקערה עם מים וקוביות קרח לציון מהיר]

מערבלים את הקמח עם הביצים הבלולות
מוסיפים את קוביות הגבינה והתבלינים,
מוסיפים את הבטטות ומערבבים בזהירות כדי לשמור שלא ימעכו.

מטגנים את הלביבות בחום גבוה, משני הצדדים עד הזהבה.
[את הבלילה מניחים במחבת בעזרת כף, גדולה].

מוציאים לצלחת עם מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.

יוצקים את השמנת למחבת קטנה ומפוררים את קובית התיבול, מביאים לרתיחה סוגרים להבה.

מניחים לביבה או שתיים, יוצקים מעל ומסביב מהרוטב
ומגישים.









לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית20/10/2009 12:28


אלתור שלי - בהשראת קציצות תפו"א - של איה ו

בתמונה - המנה בהגשה
בהמשך שלבי ההכנה

המצרכים

3 בטטות בינוניות - מינוס חתוכות לקוביות של כ 1X1 ס"מ
2 ביצים גודל L
250 גרם גבינת עיזים חצי קשה, חתוכה לקוביות
2 כפות גדושות קמח


לרוטב שמנת
1 מיכל של שמנת לבישול 10%
תיבול: לפי טעם אישי /אצלי 1 קובית קנור פטרוזיליה ושום

תבלינים
לפי טעם אישי.

ההכנה

מבשלים את קוביות הבטטה עם מים ומעט א. מרק
עד ריכוך קל. לא יותר כדי שלא יהפכו למחית.
מנקזים את המים ומקררים, מיד את התכולה.
[הכנסתי את סיר הבישול לקערה עם מים וקוביות קרח לציון מהיר]

מערבלים את הקמח עם הביצים הבלולות
מוסיפים את קוביות הגבינה והתבלינים,
מוסיפים את הבטטות ומערבבים בזהירות כדי לשמור שלא ימעכו.

מטגנים את הלביבות בחום גבוה, משני הצדדים עד הזהבה.
[את הבלילה מניחים במחבת בעזרת כף, גדולה].

מוציאים לצלחת עם מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.

יוצקים את השמנת למחבת קטנה ומפוררים את קובית התיבול, מביאים לרתיחה סוגרים להבה.

מניחים לביבה או שתיים, יוצקים מעל ומסביב מהרוטב
ומגישים.









לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת - המנה בהגשהו--- פלפלית  
20/10/2009 12:29
לביבות בטטה וגבינת עיזים,ברוטב שמנת - קוביות הבטטהו--- פלפלית  
20/10/2009 12:31
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת -קוביות הבטטהו--- פלפלית  
20/10/2009 12:33
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת-קוביות הגבינהו--- פלפלית  
20/10/2009 12:34
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת-התערובת מוכנהו--- פלפלית  
20/10/2009 12:36
לביבות בטטה וגבינת עיזים, ברוטב שמנת- הטיגון ו--- פלפלית  
20/10/2009 12:37
לביבות בטטה וגבינת עיזים,ברוטב שמנת- הלביבות ו--- פלפלית  
20/10/2009 12:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן