...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת גבינות במילוי ממרח עגבניות מיובשות ו--- פלפלית   13/10/2009 09:04


מקור - עצמי.
בתמונה - הרולדה המוכנה
בהמשך - שלבי ההכנה בתמונות.

המצרכים לרולדת הגבינות

1/2 קילו גבינה % 9
כ 100 גרם גבנ"צ מגוררת
תבלינים ועשבים - לפי טעם אישי
2 כפות שמן זית

14 גרם [1שקית] ג'לטין
חלב - 1/4 כוס חלב קר + 1/4 כוס חלב על סף רתיחה.

למריחת הרולדה
ממרח עגבניות מיובשות [אופ' נוספות ממרח פסטו/זיתים קצוצים/טפנד / ממרח פלפלים קלויים ועוד .....]

ההכנה

1. מרפדים תבנית [בגודל של כ 25X 25 ס"מ] בניילון נצמד

2. מערבבים את כל החומרים - כולל הג'לטין המומס
ויוצקים לתבנית, ומשטחים לגובה אחיד.

כדי שניתן יהיה לגלגל את הרולדה, מומלץ שגובה התערובת
לא יעלה על 2 ס"מ.

3. מכסים ומעבירים למקרר להתייצבות - כ 3 שעות .

4. מוציאים מהקרור, מפרידים את ה"עלה" מהתבנית [הדגמה בתמונה]
מורחים במימרח, מגלגלים, מפזרים תבלינים על הרולדה,מעבירים לתבנית האיכסון

מכסים ומחזירים למקרר.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה13/10/2009 05:52
נתחי בשר ברוטב קאריו--- מרילין שוב  
13/10/2009 08:54
ניסיתי את המתכוןו--- אביהוא
12/6/2015 00:48
רולדת גבינות במילוי ממרח עגבניות מיובשות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/10/2009 09:04
שלב ראשון - תערובת הגבינות בתבנית - עוברת להתמצקותו--- פלפלית  
13/10/2009 09:06
לצפות את התבנית בניילון נצמד לצקת את הבלילה, לכסותו--- פלפלית  
13/10/2009 09:11
לאחר התמצקות העלה,מסירים את הכסוי, ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:14
שלב היפוך התבנית על נייר האפיה ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:15
עלה הגבינה - לפני מריחת המילוי ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:17
עלה הגבינה - לאחר מריחה ולפני הגילגול.ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:18
עלה הגבינות מגולגל, ומחכה להכנס לתבניתו--- פלפלית  
13/10/2009 09:29
חזה עוף בקארי וקוקוסו--- מרילין שוב  
13/10/2009 10:27
מסאלה דוסה - קרפ ממולא בתבשיל ירקות [הודי]ו--- פלפלית
13/10/2009 11:37
פלפל ממולאו--- זהבה   
13/10/2009 20:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן