...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פסטילה מרוקאית - עוף ופירות יבשיםו--- מרילין שוב   31/8/2009 11:00

חגיגה של טעמים מהמטבח המרוקאי - שפע של עוף, שקדים, אגוזים, תאנים והכל עטוף בעלים דקיקים ופריכים, מנה חגיגית ומיוחדת. אפשר להכין אותה
במנות אישיות בעזרת תבניות מאפינס או בתבנית עגולה / מלבנית - לפי החשק והצורך

מצרכים
חבילה של עלי פילו
שמן / אני משתמשת בשמן של הבצלים
~
חצי קילו עוף מבושל ומפורר או חתוך קטן קטן
שלוש בצלים גדולים קצוצים
כף סוכר
חצי כפית קינמון
כפית תבלין ראס אל חנות*
עשרים וחמש (25) גרם אגוזים קלויים וקוצים גס
עשרים וחצש (25) גרם שקדים קלויים וקצוים גס
עשרים וחמש (25) גרם צנוברים קלויים / אפשר בוטנים
חמישים (50) גרם תאנים (דבקלים) קצוצים
(אפשר גם תמרים או צימוקים)
צרור כוסברה קצוץ
~
לקישוט - אבקת סוכר וקינמון

הכנה
מטגנים את הבצלים יפים עד להזהבה
מוסיפים את הסוכר הקינמון, הראס אל חנות
ומערבבים מספר דקות
מוסיפים את העוף את הפירות היבשים ואת הכוסברה
מערבבים ומכבים
~
משמנים תבנית אפיה
מניחים עלה פילו (כולל בשוליים), מברישים בשמן
יוצרים כך 3 שכבות עלים
ממלאים את התבנית בתערובת העוף
וסוגרים מלמעלה עם 3 שכבות עלי פילו
מכניסיפ את העלים פנים כדי לסגרו הרמטית
כל שיכבה מוברשת בשמן - כולל השיכבה העליונה
אופים עד להזהבה
ביציאה מפזרים אבקת סוכר ומעט קינמון

*ראס אל חנות - תערובת תבלינים
כף כורכום
כף פפירקה אדומה
כפית זרעי שומר שלמים
כף זרעי כוסברה טחונים
כפית אגוז מוסקט טחון
כפית הל טחון
כף ז'ינג'ביל טחון




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ........... ו--- פלפלית31/8/2009 08:17

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרפלאך -כיסונים- בל קפצן -הביאה, אופה קטנהו--- פלפלית
31/8/2009 09:14
פסטילה מרוקאית - עוף ופירות יבשיםו--- מרילין שוב   « הודעה נוכחית
31/8/2009 11:00
פסטילה מרוקאית - בגירסה מלבניתו--- מרילין שוב  
31/8/2009 11:01
פסטילה מרוקאית - פירות יבשים לרובו--- מרילין שוב  
31/8/2009 11:02
פסטילה מרוקאית - שלב המילויו--- מרילין שוב  
31/8/2009 11:02
עוגת קוקוס וריבת חלב / גירסה נוספת לעוגת קוקוסו--- זהבה   
31/8/2009 19:44
כנפי עוף או שוקיים ו--- גדולה  
31/8/2009 20:04
קציצות רכות מעולות ברוטב חמוץ מתוק-שגם ילדים אוהביםו--- נמש
31/8/2009 21:16
גראטן תפוחי אדמה ובטטות בציפוי גבינת עזיםו--- איה  
2/9/2009 02:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן