...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קדאיף עם מקצפת שמנת ומסקרפונה + סדנא ו--- פלפלית   20/5/2009 11:47


מנה בהגשה - תחתיות קדאיף עם מקצפת ורוטב מנגו


תחתיות הקדאיף

כ - 250 גרם אטריות קדאיף טריות או מופשרות
100 גרם א. סוכר
לערבב.

להניח - בעזרת פורמה -אטריות מתובלות בא. סוכר על תבנית עם נייר אפיה,במרווחים . [יובהר בתמונה בהמשך].

לאפות בחום בינוני עד להזהבה. [כ 10 דקות].
לחכות שיצטנן ... ולהעביר לקופ'.
ניתן להכין מראש ולשמור[לתקופה ממושכת] במארז אטום - בהקפאה.
לשמירה של ימים בודדים - לשמור בכלי אטום.

המיקצפת.
קופ' של גבינת מסקרפונה [250 גרם] להוציא מהקרור לריכוך.
1 קרטון שמנת להקצפה [38%]
א. סוכר [לפי טעם אישי]

מקציפים ביחד לקבלת קצפת סמיכה ויציבה.

רוטב מנגו + קוביות מנגו קטנות
מועכים מנגו בשל למחית ומדללים עם מעט מיץ לימון.
חלק מהפרי חותכים לקוביות ומוסיפים למחית.

רוטב תות שדה + קוביות פרי
מועכים תות שדה, למחית בעזרת הסטיק
חלק מהפרי חותכים לקוביות ומוסיפים למחית.

מניחים ממקצפת הגבינה/שמנת על תחתית הקדאיף,
יוצקים רוטב פרי .. ומגישים.





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
קדאיף עם מקצפת שמנת ומסקרפונה + סדנא ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית20/5/2009 11:47


מנה בהגשה - תחתיות קדאיף עם מקצפת ורוטב מנגו


תחתיות הקדאיף

כ - 250 גרם אטריות קדאיף טריות או מופשרות
100 גרם א. סוכר
לערבב.

להניח - בעזרת פורמה -אטריות מתובלות בא. סוכר על תבנית עם נייר אפיה,במרווחים . [יובהר בתמונה בהמשך].

לאפות בחום בינוני עד להזהבה. [כ 10 דקות].
לחכות שיצטנן ... ולהעביר לקופ'.
ניתן להכין מראש ולשמור[לתקופה ממושכת] במארז אטום - בהקפאה.
לשמירה של ימים בודדים - לשמור בכלי אטום.

המיקצפת.
קופ' של גבינת מסקרפונה [250 גרם] להוציא מהקרור לריכוך.
1 קרטון שמנת להקצפה [38%]
א. סוכר [לפי טעם אישי]

מקציפים ביחד לקבלת קצפת סמיכה ויציבה.

רוטב מנגו + קוביות מנגו קטנות
מועכים מנגו בשל למחית ומדללים עם מעט מיץ לימון.
חלק מהפרי חותכים לקוביות ומוסיפים למחית.

רוטב תות שדה + קוביות פרי
מועכים תות שדה, למחית בעזרת הסטיק
חלק מהפרי חותכים לקוביות ומוסיפים למחית.

מניחים ממקצפת הגבינה/שמנת על תחתית הקדאיף,
יוצקים רוטב פרי .. ומגישים.





לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תחתיות קדאיף - בהגשה עם מיקצפת ורוטב תות ו--- פלפלית  
20/5/2009 11:48
תחתיות קדאיף, שלב 1 בהכנה - יצירת התחתיות עם פורמהו--- פלפלית  
20/5/2009 11:51
תחתיות הקדאיף - לאחר האפיה ו--- פלפלית  
20/5/2009 11:52
תחתיות הקדאיף - לאחר קרור - עוברות לאיכסון ו--- פלפלית  
20/5/2009 11:54
מנה בהגשה - תחתיות קדאיף עם מקצפת ורוטב מנגוו--- פלפלית  
20/5/2009 12:18



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן