...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קוביות גבינה בשמן זית מתובל - עצמיו--- פלפלית   19/5/2009 15:59


המצרכים

גבינה לבנה חצי קשה [שניתנת לחיתוך לקוביות]
עיזים/כבשים/פרה וכד' בכל אחוז שומן שתבחרו
ובכל דרגת מליחות שמתאימה לחיך האישי.

שמן זית .... עדיף איכותי

תבלינים - לא כולל מלח !!!!
הגבינות בעלות מליחות , שמספיקה בהחלט.

טימין יבש/עגבניות יבשות קצוצות/ פפריקה מתוקה/חריפה
שמיר יבש/ פטר' יבשה/ תערובת 4 הפלפלים - גרוסה/תערובת 4 הבצלים, יבשה.
פלפל שחור גרוס גס ועוד... ועוד..

חותכים את הגבינה לקוביות, מכניסים לצנצנת מעוקרת,
מכינים את תערובת התבלינים , ומוסיפים לצנצנת.
יוצקים שמן זית עד, לכסוי קוביות הגבינה,וסוגרים עם מכסה אוטם.
מטלטלים בעדינות את התכולה, לפיזור יפה של התבלינים.

מציבים את הצנצנת על השיש - ל 12 - 24 שעות.
לאחר מכן מעבירים למקרר.

מוציאים מהמקרר .. כחצי שעה לפני ההגשה
שמן זית איכותי, מתמצק בקרור.

את השמן שנשאר בצנצנת לאחר "חיסול" קוביות הגבינה,
שומרים לשימוש בתיבול כמו ב:

לסלט עגבניות נטו - מעולה.
למריחה על פוקאצ'ה - לפני האפיה.
לתיבול או כתוספת לפסטה
למריחה על טוסט
כתוספת לממרח גבינה
ועוד ועוד ... כיד הדמיון והטעם.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה19/5/2009 03:27
עוגת שוקולית ו--- יפנית  
19/5/2009 09:10
קוביות גבינה בשמן זית מתובל - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
19/5/2009 15:59
עלי גפן ממולאים ו--- יפנית  
19/5/2009 20:17



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן