...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

זית בבית - עם בצק גבינה ו--- פלפלית   11/5/2009 08:51

בתמונה - חתך - של כדורון, זית בבית

בצק גבינה - שהביאה הדר
במתכון נקרא עוגיות גבינה צהובה

הבצק
עם שינויים קלים שלי.

מכינים בצק מ 2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה
200 גרם גבינה לבנה [הכנתי מ 9%]
תבלינים : מלח גס, מעט פלפל לבן.[עשבי תיבול יבשים - אופציה]
[משאירים את הבצק במקרר למס. שעות]

המילוי, זיתים מגולענים עם מילוי שום.

מחלקים את הבצק לכדורים בכמות שתעטוף יפה כל זית.
משטחים כל כדור,,בעזרת כפות הידיים ,
עוטפים כל זית וסוגרים לכדורון.
מכניסים כל כדורון ,לקערית עם שומשום ומגלגלים אותו
שיצופה בשומשום, מכל הצדדים.

מניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה. עם מרווחים של 2 ס"מ זה מזה.
אופים בחום 175 מעלות - עד להזהבה יפה.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
זית בבית - עם בצק גבינה ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית11/5/2009 08:51

בתמונה - חתך - של כדורון, זית בבית

בצק גבינה - שהביאה הדר
במתכון נקרא עוגיות גבינה צהובה

הבצק
עם שינויים קלים שלי.

מכינים בצק מ 2 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה
200 גרם גבינה לבנה [הכנתי מ 9%]
תבלינים : מלח גס, מעט פלפל לבן.[עשבי תיבול יבשים - אופציה]
[משאירים את הבצק במקרר למס. שעות]

המילוי, זיתים מגולענים עם מילוי שום.

מחלקים את הבצק לכדורים בכמות שתעטוף יפה כל זית.
משטחים כל כדור,,בעזרת כפות הידיים ,
עוטפים כל זית וסוגרים לכדורון.
מכניסים כל כדורון ,לקערית עם שומשום ומגלגלים אותו
שיצופה בשומשום, מכל הצדדים.

מניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה. עם מרווחים של 2 ס"מ זה מזה.
אופים בחום 175 מעלות - עד להזהבה יפה.







לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
זית בבית - שלבי הכנה - הכדורים בהגשה ו--- פלפלית  
11/5/2009 08:54
זית בבית - הכנת כדורי בצק למילויו--- פלפלית  
11/5/2009 08:56
זית בבית - מעטפת הבצק והזיתים ו--- פלפלית  
11/5/2009 08:58
זית בבית - הכדורים מצופים בשומשום .. עוברים לאפיהו--- פלפלית  
11/5/2009 08:59
זית בבית - הכדורים עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
11/5/2009 09:00
זיתוניות בשומשום ו--- יפנית  
11/5/2009 10:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן