...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קנלוני במלוי תרד וגבינות + סדנא - עצמי ו--- פלפלית   22/4/2009 09:22


בתמונה - המנה בהגשה

המצרכים

כ 1.5 חב' - גלילי פסטה
1 שקית - 800 גרם - מדליוני תרד קפוא, מופשרת ומנוקזת
250 גרם גבינת עיזים 5% - רכה
1 גליל גבינת פרומעז - מעוכה/מגוררת
200 גרם גבינה לבנה 9%
2 ביצים
2-3 כפות קמח
כחצי כוס גבינה צהובה מגוררת[שמתי פרמז'ן]
שמן זית - למריחת הגלילים ותחתית התבנית

לרוטב

מים - בכמות שתכסה במעט את גלילי הקנלוני
עגבניות מגוררות + מעט קטשופ
תבלינים מלח,פלפל לבן,מעט שמן זית,ירק קצוץ.[לפי בחירה]

מכינים את תערובת המילוי, ממלאים את הגלילים בעזרת שקית זילוף,
משמנים קלות כל גליל במעט שמן זית
למניעת הידבקות הגלילים זה אל זה]
מניחים את הגלילים בתבנית משומנת במעט שמן זית, יוצקים את הרוטב,
מעבירים לתנור כשהתבנית מכוסה, לאפיה/בישול
למשך כ חצי שעה,[מרגע רתיחת הנוזלים] בחום של 150 מעלות.

בהגשה, מפזרים גבינה מגוררת.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
קנלוני במלוי תרד וגבינות + סדנא - עצמי ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית22/4/2009 09:22


בתמונה - המנה בהגשה

המצרכים

כ 1.5 חב' - גלילי פסטה
1 שקית - 800 גרם - מדליוני תרד קפוא, מופשרת ומנוקזת
250 גרם גבינת עיזים 5% - רכה
1 גליל גבינת פרומעז - מעוכה/מגוררת
200 גרם גבינה לבנה 9%
2 ביצים
2-3 כפות קמח
כחצי כוס גבינה צהובה מגוררת[שמתי פרמז'ן]
שמן זית - למריחת הגלילים ותחתית התבנית

לרוטב

מים - בכמות שתכסה במעט את גלילי הקנלוני
עגבניות מגוררות + מעט קטשופ
תבלינים מלח,פלפל לבן,מעט שמן זית,ירק קצוץ.[לפי בחירה]

מכינים את תערובת המילוי, ממלאים את הגלילים בעזרת שקית זילוף,
משמנים קלות כל גליל במעט שמן זית
למניעת הידבקות הגלילים זה אל זה]
מניחים את הגלילים בתבנית משומנת במעט שמן זית, יוצקים את הרוטב,
מעבירים לתנור כשהתבנית מכוסה, לאפיה/בישול
למשך כ חצי שעה,[מרגע רתיחת הנוזלים] בחום של 150 מעלות.

בהגשה, מפזרים גבינה מגוררת.




לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קנלוני במלוי תרד וגבינות - שלב א' - הכנת המילויו--- פלפלית  
22/4/2009 09:24
קנלוני במלוי תרד וגבינות - הוספת גבינה מגוררת וקמחו--- פלפלית  
22/4/2009 09:28
קנלוני במלוי תרד וגבינות - הגלילים מחכים למילויו--- פלפלית  
22/4/2009 09:31
קנלוני במלוי תרד וגבינות - שקית הזילוף, למילוי ו--- פלפלית  
22/4/2009 09:33
קנלוני במלוי תרד וגבינות - הגלילים לאחר המילוי ו--- פלפלית  
22/4/2009 09:35
קנלוני במלוי תרד וגבינות - לאחר הוספת רוטב הבישולו--- פלפלית  
22/4/2009 09:38
קנלוני במלוי תרד וגבינות - סיום הבישול/אפיה -בתנורו--- פלפלית  
22/4/2009 09:41



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן