...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קליפות תפוזים מסוכרותו--- פלפלית   24/2/2009 10:05

קליפות תפוזים מסוכרות - סבתא בולגריה

המצרכים
קליפות תפוזים [אני הכנתי מתפוזינה]
קולפים את התפוזים עם השכבה הלבנה,
חותכים לרצועות בעובי של כ 1/2 ס"מ,
שוקלים ורושמים בצד [כדי לזכור] את המשקל.

משרים ל 12 שעות בקערה עם הרבה מים,
מחליפים .. כל כמה שעות את מי ההשריה.

מסננים את המים, מעבירים לסיר עם מים חדשים,
מביאים לרתיחה, ומכבים להבה.

כשהמים פושרים, מסננים את המים ומפזרים את הרצועות על מגבת,
לייבוש חלקי של המים.

יוצקים לסיר שטוח ככל שניתן - סוכר במשקל קליפות התפוזים
[תפוזינה]ומים.
1 כוס מים לכל חצי קילו סוכר. [אני הוספתי גם עלי נענע טריה]
מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית
עד להסמכה קלה של הסירופ.
מוסיפים את הרצועות ומערבבים בעדינות.

מבשלים עד לספיגה של כל הנוזלים, תוך שמירה צמודה.
מפזרים את הרצועות בשורות בתבנית מרופדת בנייר אפיה,
כשהחלק הלבן כלפי מעלה.
מעבירים לתנור, בחום 70 מעלות - טורבו - לשעתיים, או עד שהקליפות מתייבשות ואינן דביקות.

מסירים מנייר האפיה ומעבירים לקופ' סגורה טוב.

אופציה - ציפוי בשוקולד מריר/ לבן,בטעם כל שהו

המסתי שוקולד בטעם מנטה, [בבן מארי] טבלתי מחצית מכל רצועה,
בשוקולד, והנחתי על נייר אפיה, כשהשוקולד מתמצק,
מסירים בקלות.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה24/2/2009 02:29
קליפות תפוזים מסוכרותו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
24/2/2009 10:05
קליפות תפוזים [תפוזינה] עוברות לייבוש בתנור ו--- פלפלית  
24/2/2009 10:07
קליפות תפוזים [תפוזינה] מסוכרות - לאחר הייבוש ו--- פלפלית  
24/2/2009 10:08
קליפות תפוזים [תפוזינה] לאחר הטבילה בשוקולד ו--- פלפלית  
24/2/2009 10:11
פודינג אורז בחלב קוקוס וצימוקים/צבי טריגרו--- תמר מהעבודה
24/2/2009 10:18
עוף עם ירקות וחלב קוקוס / מדור האוכל YNETו--- תמר מהעבודה
24/2/2009 12:12
קארי ירקות וחלב קוקוס/מדור האוכל YNETו--- תמר מהעבודה
24/2/2009 12:18
טוויל - הרעפים הכי טעימים שיש - רוני ונציהו--- פלפלית  
24/2/2009 12:46
טוויל - רוני ונציה - תמונת תקריב ו--- פלפלית  
24/2/2009 12:50
עוף בפטריות עם אטריות ו--- תותית
24/2/2009 13:22
מרק עגבניות ועדשים סמיך ועשיר-ניקי בו--- דליה  
24/2/2009 13:51
מרק עגבניות ("פאפא אל פומדורו")-מירב פוריץו--- פלפלית
24/2/2009 16:08
פשטידת אורז במחבת קלי קלותו--- ענתוש פה
24/2/2009 18:20



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן