...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שוקי עוף ממולאים - הדרכה בשלבים ובתמונות ו--- פלפלית   15/2/2009 08:48

בתמונה - המנה בהגשה.


חמין מקרון "אסתר" – ספגטי עם שוקי עוף ממולאים / אתי זילכה

חמין מקרון
מצרכים

1 חבילת ספגטי אסם 500 גרם
12 שוקיים ללא עצם + 12 קיסמים
250 גרם בשר בקר טחון
100 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
5 כפות פירורית מתובלת של אסם

אופן ההכנה

1. מבשלים את הספגטי על פי הוראות היצרן ומסננים.

2. מאדים את הבצל בשמן הזית כשלוש דקות. מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.

3. מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של הפירורית המתובלת. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של הפירורית המתובלת עם הספגטי.

4. ממלאים את השוקיים ב-3/4 מתערובת הבשר הטחון שנשארה. סוגרים ומהדקים בקיסם.

5. מטגנים את השוקיים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות. מקררים מעט ושולפים מהשוקיים את הקיסמים.

6. מחממים תנור ל-120 מעלות

6. שמים בתחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה, מפזרים עליהן מחצית מכמות הספגטי ומהדקים. על זה שמים את השוקיים בצפיפות ועליהן את שכבת הספגטי הנוספת. מהדקים. יוצקים לסיר, סביב סביב את השומן בו טוגנו השוקיים.

7. מכסים את הסיר, מכניסים לתנור לאפייה במשך הלילה.

8. הופכים את הסיר לתוך צלחת הגשה גדולה ופורסים את המאפה כמו עוגה למשולשים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הכנתי את השוקיים הממולאים -
ללא המקרונים עם שנויים והתאמות לטעמי

מצ"ב שלבי ההכנה.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
שוקי עוף ממולאים - הדרכה בשלבים ובתמונות ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית15/2/2009 08:48

בתמונה - המנה בהגשה.


חמין מקרון "אסתר" – ספגטי עם שוקי עוף ממולאים / אתי זילכה

חמין מקרון
מצרכים

1 חבילת ספגטי אסם 500 גרם
12 שוקיים ללא עצם + 12 קיסמים
250 גרם בשר בקר טחון
100 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
1 בצל בינוני קצוץ דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שמן זית לטיגון
5 כפות פירורית מתובלת של אסם

אופן ההכנה

1. מבשלים את הספגטי על פי הוראות היצרן ומסננים.

2. מאדים את הבצל בשמן הזית כשלוש דקות. מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן עד שהם שחומים מעט. מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר מפורר ושחום לגמרי. מקררים.

3. מוסיפים לתערובת 2 מתוך 5 הכפות של הפירורית המתובלת. מערבבים כרבע מתערובת הבשר הטחון ו-3 הכפות הנותרות של הפירורית המתובלת עם הספגטי.

4. ממלאים את השוקיים ב-3/4 מתערובת הבשר הטחון שנשארה. סוגרים ומהדקים בקיסם.

5. מטגנים את השוקיים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות. מקררים מעט ושולפים מהשוקיים את הקיסמים.

6. מחממים תנור ל-120 מעלות

6. שמים בתחתית הסיר את פרוסות תפוחי האדמה, מפזרים עליהן מחצית מכמות הספגטי ומהדקים. על זה שמים את השוקיים בצפיפות ועליהן את שכבת הספגטי הנוספת. מהדקים. יוצקים לסיר, סביב סביב את השומן בו טוגנו השוקיים.

7. מכסים את הסיר, מכניסים לתנור לאפייה במשך הלילה.

8. הופכים את הסיר לתוך צלחת הגשה גדולה ופורסים את המאפה כמו עוגה למשולשים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הכנתי את השוקיים הממולאים -
ללא המקרונים עם שנויים והתאמות לטעמי

מצ"ב שלבי ההכנה.




לחץ להגדלה


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
הוצאת העצם משוק העוף. - שלב ראשוןו--- פלפלית  
15/2/2009 08:52
זוית הכנסת הסכין, לחילוץ העצם ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:43
חילוץ העצם - שלב שלישי ו--- פלפלית  
15/2/2009 08:56
תמונה שממחישה - העצם - שנקצצה , בקצה התחתוןו--- פלפלית  
15/2/2009 08:59
"ערימת" השוקיים - נקיות מעצמותו--- פלפלית  
15/2/2009 09:01
תערובת הבשר למילוי - לכל שוק,נכנס מלוי של כף גדושהו--- פלפלית  
15/2/2009 09:05
השוקיים לאחר המילוי . ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:07
הנחתי את השוקיים הממולאות, והערתי להשחמה בגריל -ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:10
עוד מבט - על השוקיים הממולאות - לפני השחמה ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:12
השוקיים הממולאות - אחרי השחמה בגריל ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:13
מהעצמות הכנתי ציר מרק, ששימש בסיס לרוטב בו בושלו/ו--- פלפלית  
15/2/2009 09:20
השוקיים הממולאות עם סיום הבישול/אפיהו--- פלפלית  
15/2/2009 09:40
פלפליתאיזה מנה מהממתהתעלפתי פה..ו--- *אוריתוש*
15/2/2009 10:48
לדעתי, אפשר למלא אם כל מילוי שרוצים - בתנאיו--- פלפלית
15/2/2009 11:56
תודה פלפליתהמנה המדהימה בתכנוןו--- אוריתוש*
15/2/2009 14:13
גם אני מעולפת מהמנה - מקצועניתו--- תמר..
15/2/2009 12:09
פילפליתו--- .אפרסקית.
15/2/2009 15:27
פלפלית אין מילים את גדולה יישר כחו--- השמנמונת1
15/2/2009 16:12
יואו, את מדהימה!ו--- אפרת
15/2/2009 20:18
פלפלית - את פשוט מ ל כ ה !!! ו--- איה
15/2/2009 13:12
פלפליתו--- לאה.ק
15/2/2009 13:33
פלפלית, נראה מעולהההההההההה!!!! ו--- יפנית
15/2/2009 13:43
פלפליתעל יופי של מנה בשלבים, נראה נהדר.ו--- הפיה
15/2/2009 14:01
פלפלית-מה שהוצאת מעצם....הוא יוצא מן הכלל!ו--- גדולה
15/2/2009 17:23
תודה, לכולכן ....ו--- פלפלית
15/2/2009 18:04
פלפלית, את אלופה אמיתית !!ו--- אורית(ה)
15/2/2009 19:50
ואווווווווווווווווו--- פנינהט
15/2/2009 19:50
פלפלית-תודה על ההדרכה המדוייקת עכשיו נראה ליו--- מתי
15/2/2009 22:06
תודה בנות, שמחה שסייעתי.ו--- פלפלית
16/2/2009 08:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן