...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שטרודל פירות יבשים ו--- יפנית   5/2/2009 19:22

שטרודל פירות יבשים -בני סיידא

חוזרת על ההמלצה מלפני שנה

הערות יפנית:

הכנתי את הבצק כך::

350 גרם קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
100 גרם חמאה + 100 גרם מרגרינה
3 שקיות סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
1 חלמון
ת.וניל

המילוי שלי:
אגוזים
תאנים
צימוקים
משמש
קוקוס
שומשום

למריחה ריבת ענבים תוצרת בית.

לא הוספתי חלבונים למלית.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25710862.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25710889.JPG



שטרודל פירות יבשים-בני סיידא

לבצק
· 200 גרם מרגרינה "עץ הזית בריאות מהטבע" לאפייה ללא מלח רכה
· 350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה)
· 1 גביע שמנת חמוצה
· 1 חלמון
· 2 כפות סוכר

למלית
· 2 חלבונים
· 200 גרם צימוקים בהירים
· 200 גרם דבלים (תאנים מיובשים) קצוצות
· 200 גרם אגוזים קצוצים גס
· 150 גרם תמרים קצוצים
· 1/2 1 כוסות סוכר
· 1/2 כוס שומשום
· 1/2 כוס קוקוס
· מרקחת פובידל למריחה

לציפוי
· 2 חלמונים
· 2 כפות שמן קנולה אקטיב
· אבקת סוכר לזרייה
· תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה

להכנת הבצק: שמים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים ביד לבצק אחיד. צרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר לשעתיים.

להכנת המלית: מקציפים את החלבונים, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ).

מחלקים את הבצק לארבעה. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה מלבני בעובי 4 מ"מ. מורחים את הבצק בריבה ומפזרים עליו רבע מהמלית. מגלגלים לגלילה, סוגרים את הקצוות ומניחים בתבנית אפייה, כשהתפר כלפי מטה. מכינים כך 4 גלילות.

טורפים היטב את החלמונים עם השמן, ומורחים את הגלילות. אופים כ- 40 דקות, עד שהגלילות מזהיבות. מצננים, חותכים לפרוסות ובוזקים מעל אבקת סוכר.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה5/2/2009 00:54
סלט קינואה עם חמוציות ואגוזי מלך ו--- איה
5/2/2009 01:21
רטטוי – תבשיל ירקות מפרובנס / makoו--- איה
5/2/2009 01:25
אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורשו--- איה
5/2/2009 01:33
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון - קלה להכנהו--- איה
5/2/2009 01:44
כדורי תמרים וקוקוס ללא אפייה ו--- איה
5/2/2009 01:47
פירות יבשים ממולאים עם רוטב שמנת ו--- הדר
5/2/2009 07:07
שיפודי עץ ופירות יבשיםו--- הדר
5/2/2009 07:15
פירות יבשים ממולאים גבינת עזים ו--- --מרילין  
5/2/2009 09:31
שוקי הודו אפויות עם גרגרי חרדל ותפוחי אדמהו--- פלפלית
5/2/2009 17:32
מתכונים מאגוזי פקאן- נוגה דואר מגזין"שף" ו--- פלפלית
5/2/2009 18:30
שטרודל פירות יבשים ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
5/2/2009 19:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן