...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גלילת תמרים, אגוזים ושקדים בציפוי שומשום ו--- יפנית   4/1/2009 08:23

גלילת תמרים, אגוזים ושקדים בציפוי שומשום


חבילה תמרים בואקום (מנוקים)
200 גר' אגוזי מלך קלויים
200 גר' אגוזי בנדוק קלויים ומקולפים (עד כמה שניתן)
200 גר' שקדים קלויים
אגוז מוסקט

לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
2.5 כפות דבש

לציפוי: שומשום קלוי

לבשל בסיר קטן סוכר+מים לסירופ ולהוסיף דבש.
להמשיך לבשל על אש קטנה מאוד ולהכניס את התמרים המנוקים.
לערבב היטב עד לקבלת ממרח ולהוסיף אגוז מוסקט.
לממרח התמרים מוסיפים את האגוזים והשקדים (בשלמותם) ומערבבים .

מחלקים ל-4 חלקים ויוצרים גלילים על משטח משומן, מצפים בשומשום הקלוי, עוטפים בנייר כסף ומקפיאים.

מוציאים שעה לפני הגשה מהמקפיא ופורסים לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ בערך.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/10538504.JPG



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון..........ו--- איה4/1/2009 04:45
נודלס מוקפצים עם ירקות ירוקיםו--- איה
4/1/2009 06:56
שקשוקה עם גיווניםו--- איה
4/1/2009 07:01
חמוצים סינים חמוץ-מתוקו--- איה
4/1/2009 07:09
חטיף אנרגיה מפירות יבשיםו--- הדר
4/1/2009 07:31
גלילת תמרים, אגוזים ושקדים בציפוי שומשום ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
4/1/2009 08:23
תודה רבה על המענה ו--- drora
2/4/2009 15:18
רולדת שוקולד במילוי פתי בר.ו--- רונית שושני
8/9/2012 14:03
ממולץ לבצק שמרים לרטובה וטובה של פירגושו--- chant  
4/1/2009 14:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן